Wellion SiDiary, programska oprema za nadzor diabetesa

Wellion SiDiary je programska oprema za nadzor sladkorne bolezni za Wellion merilnike glukoze v krvi na USB ključu.
Več...
Pakiranje 1 USB
47,07€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: kri, ožilje
Zdravje: diabetes, diagnostika

SiDiary omogoča veliko lažji nadzor nad sladkorno boleznijo. Zajemanje podatkov in njihovo analiziranje vam bo v pomoč  pri izboljšanju vašega zdravljenja. Vključenih je veliko novih funkcij, ki vam pomagajo čim lažje začeti z meritvami, tudi posameznikom, ki sicer niso tako vešči z računalnikom.

Sodobno vodenje bolezni je več kot en sam kos programske opreme. Primeren je za vse tipe sladkorne bolezni (tipa 1, 2, Gestacijski-diabetes itd), z ali brez zdravil (tablete, inzulin) in za vse vrste terapij.

Wellion SiDiary omogoča branje podatkov iz skoraj vseh merilnikov glukoze v krvi. Enostaven vmesnik za vnos podatkov ter uporaba različnih naprav za vnos podatkov (Windows PC, Android, iPhone, ŽepniPC, mobilnik) z avtomatskim sinhronizacijskim mehanizmom in združitvijo vseh podatkov še olajša uporabo programa.

Wellion SiDiary omogoča analize, preverjanje trendov in povratnih informacij v grafični podobi z namenom prilagajanje vašega zdravljenja sladkorne bolezni (na voljo na vseh napravah).

Neposredne povratne informacije zabeleženih vrednosti bodo izjemno povečalo vašo motivacijo, funkcija tiskanja pa je odlična za arhiviranje podatkov na papirju ali kot dnevnik za zdravnika.

SiDiary zagotavlja veliko pomoč v vsakdanjem življenju s sladkorno boleznijo, ne more pa nadomestiti posvetovanja  z zdravstvenimi strokovnjaki. SiDiary lahko zamenja vaš papirni dnevnik, ne more pa vam dati zdravniškega nasveta.

Jamieson vikend: vsi izdelki Jamieson so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Jamieson vikend: vsi izdelki Jamieson so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v ...