Wortie liquid, tekočina za odstranjevanje bradavic (5 ml + 18 obližev)

Wortie liquid - za enostavno, varno, hitro in učinkovito odstranjevanje bradavic.
Več...
Pakiranje 5 ml + 18 obližev
11,96€
Lastnosti
Oblika: tekočina, obliži, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: prsti, stopala, koža
Oznaka: bradavice
Zdravje: otroci

Wortie liquid je zasnovan na podlagi znanstvenih dognanj in vsebuje edinstveno kombinacijo sestavin, ki omogočajo, da je formulacija pripomočka manj agresivna a visoko učinkovita za odstranitev navadnih bradavic in bradavic na stopalu. Rezultati so vidni že po 2-6 nanosih.

Lušči vrhnje plasti in globoko tkivo, ki tvori bradavico. Tako zmehča zatrdelo kožo in omogoči odstranitev bradavice. Formulacija se na koži hitro posuši in ne pušča madežev, natančen aplikator v obliki čopiča pa preprečuje poškodbo zdrave okolne kože. Wortie liquid poleg tekočine za odstranjevanje bradavic vsebuje tudi 18 prozornih obližev, s katerimi po nanosu tekočine prekrijemo bradavico in zagotovimo, da bo tekočina ostala na mestu ter hkrati zaščitimo bradavico.

Uporaba:
Z Wortie liquid aplikatorjem natančno nanesite tanko plast tekočine na bradavico. Počakajte približno 30 sekund, da se tekočina posuši. Ko je področje nanosa povsem suho, namestite na bradavico obliž, ki ga pustite na mestu vsaj 4 ure ali dokler ne odpade. Če je obliž po 24 urah še vedno na bradavici, ga previdno odstranite in umijte področje s toplo vodo in milom.

Pripomoček nanašajte 2-krat na teden, kot je opisano zgoraj, dokler bradavica ne izgine. Wortie liquid je primeren za odrasle in otroke, starejše od 4 let.

Čas, da bradavica izgine, je v veliki meri odvisen od velikosti bradavice. Nekatere bradavice izginejo po enem tednu uporabe, medtem ko je za večje bradavice potrebno tudi do 8 tednov.

Eno pakiranje vsebuje dovolj tekočine in obližev za 18 nanosov.

Sestava:
Trikloroocetna kislina, glikolna kislina, denaturiran alkohol

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Če pripomočka ne uporabljate skladno z navodili ali ga pomotoma nanesete neposredno na kožo ali stanje, ki ni bradavica, lahko povzroči draženje in brazgotinjenje kože. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. V primeru stika z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Posvetujte se z zdravnikom, če se vaše stanje ne izboljša ali se poslabša. Če izdelek nanašate na poškodovano kožo, lahko povzroči draženje. Če ugotovite alergijsko reakcijo ali draženje, prenehajte uporabljati izdelek. Izdelka ne uporabljate, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Pripomočka ne uporabite, če ste noseči, dojite, imate sladkorno bolezen ali slabo prekrvavitev. Shranjujte pri sobni temperaturi. Vnetljivo. Izogibajte se vdihavanju izdelka.

Proizvajalec: TRIMB HEALTHCARE, Nizozemska.
Dobavitelj:  MEDIS, FARMACEVTSKA DRUŽBA, D.O.O.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...