izbor

Zaščitna maska z elastiko IIR, Abena (50 mask)

Z uporabo zaščitne obrazne maske preprečujemo širjenje mikroorganizmov, ki se z govorjenjem, kihanjem in kašljanjem širijo v okolje. Zaščitna maska Abena je medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 50 mask
6,17€

Zaščitna maska z elastiko IIR Abena

Vsaka zaščitna maska ima speceifično velikost, ustrezne certifikate in upošteva relevantne standarde.

Lastnosti:

  • Dimenzija maske 17,5 x 9,5 centimetrov
  • Ustrezajo standardu EN 14683 ki določa zahteve glede izdelave, načrtovanja in učinkovitosti ter preskusne metode za medicinske maske za obraz.
  • Zračen in vodoodporen zunanji sloj, srednji močan filtrirni PLP sloj, notranja plast izdelana posebej za nežen stik z obrazom. Vgrajen upogljiv kovinski nosni nastavek za nastavitev idealnega prilaganja maske na nos.
  • CE certifikat, po EU direktivi MDD 93/42/EEC, razred I.

V skladu s standardom EN14683 se uporabljajo štiri testne metode:

  1. Učinkovitost bakterijske filtracije (BFE) izražena v odstotkih.
  2. Upor pri dihanju (Differential pressure ali ΔP). Nižja kot je vrednost, lažje pod masko dihamo. Pri izbiri maske je ta podatek zelo pomemben.
  3. Odpornost na kapljični pritisk (Splash/ Fluid resistance) izražena v kPa. Najnižja določena vrednost pri maskah tipa IIR znaša 16kPa, kar pomeni 120 mmHg. Bolj učinkovito tekočinsko zaporo imajo maske z vrednostjo 160 mmHg.
  4. Mikrobiološka čistost (Microbial cleanlieness), kjer se določi skupno število mikroorganizmov na obrazni maski. Glede na maso maske se rezultati poročajo kot celotno biološko breme na gram, preizkušeno za vsako masko.

Maska nudi ustrezno zaščito izključno ob pravilni izbiri, uporabi in rokovanju z njo.

Proizvajelec:  Winner Industrial Park, No. 660 Bulong Road, Longhua District, Shenzhen, China
Dobavitelj: Abena Helpi d.o.o., Dobrave 7b, 1236 Trzin

La Roche-Posay Redermic, Retinol, Pure Vitamin C in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Redermic, Retinol, Pure Vitamin C in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Redermic, Retinol, Pure Vitamin C in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. *Akcija ne velja za novosti La Roche-Posay Hylau B5. Akcija traja od 23.2. do 2.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...