Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Zymerex, tablete

Zymerex tablete vsebujejo amilazo, lipazo in celulazo- snovi naravnega izvora iz fermentiranih maltodekstrinov.
Več...
Pakiranje 20 tablet
11,89€
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: trebuh, želodec
Simptom: prebava, napenjanje, krči, slabost
Vsebnost: encimi

Zymerex tablete vsebujejo amilazo, lipazo in celulazo- snovi naravnega izvora iz fermentiranih maltodekstrinov. Vsebujejo tudi liofilizirano papajo in ananas, ki je bogat z encimom bromelainom. Količina laktaze, ki jo vsebuje Zymerex, pomaga prebavljati laktozo pri posameznikih, ki imajo težave povezane s presnovo laktoze. Laktozo v različnih količinah vsebujejo mleko in mlečni proizvodi in tudi predelana hrana kot je pizza, prigrizki in obroki hitre prehrane.

Uporaba:
Eno Zymerex tableto vzemite s kozarcem vode pred glavnim obrokom (do 2 kapsuli na dan) ali pred zauživanjem hrane bogate z laktozo.

Vsebnost:

Priporočena dnevni odmerek vsebuje: V 1 tableti V 2 tabletah
Mešanica encimov 100 mg 200 mg
od tega:    
-amilaza 800 SKB 1600 SKB
-laktaza 800 ALU 1600 ALU
-lipaza 60 FIP 120 FIP
-celulaza 30 CU 60 CU
Listi ananasa 50 mg 100 mg
Od česar:    
-Bromelain 125 GDU 250 GDU
Liofilizirana papaja 50 mg 100 mg
Laktaza ( beta- galaktozidaza) 45 mg 90 mg
kar odgovarja 4500 ALU 9000 ALU
Laktaza ( alfa- galaktozidaza) 150 GalU 300 GalU

Sestavine:
Snovi za povečanje volumna: mikrokristalna celuloza, kalcijev fosfat; mešanica encimov iz fermentiranih maltodekstrinov; bromelain iz listov ananasa ( Ananas comosus); liofilizirani plod papaje ( Carica papaya); laktaza ( beta- galaktozidaza); stabilizator: premrežena natrijeva karboski metil celuloza; snovi proti strjevanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin; snovi za poliranje: hidroksipropil metil celuloza, celuloza, maščobne kisline, glicerol; alfa- galaktozidaza; barvilo: titanov dioksid.

Neto količina: 20 tablet (10 g).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uravnotežena in raznovrstna prehrana in zdrav življenski slog so pomembni za zdravje. Ker toleranca za laktozo variira, se posvetujte z zdravnikom o vlogi laktoze v svoji prehrani.

Hranite na hladnem, suhem, temnem prostoru.

Dobavitelj: Medical Intertrade d.o.o. Brodišče 12 1236 Trzin.
Proizvajalec: Farmapro s.r.l. Via Liguria 20  10 071 Borgaro Torinese Italija.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...