Sodoben življenjski slog je lahko zahteven, a tudi prijeten. Vsi želimo doseči v življenju čim več, predvsem pa pri tem ostati zdravi. Da bi lahko izpolnili svoja pričakovanja, je zelo pomembno, da poskrbimo za najboljše prehransko ravnotežje in podporo. Ker naše telo ob vsakodnevni povečani aktivnosti izrablja vitamine in minerale, je zelo pomembno, da jih ustrezno nadomeščamo. Centrum nudi popolno paleto vseh vitaminov in pomembnih mineralov, vključno z bistvenimi elementi v sledovih. Centrum sodeluje z vašim telesom in dopolnjuje vnos vitaminov in mineralov, ki jih dobite s hrano. Centrum zagotavlja, da je njegova sestava redno preoblikovana skladno z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji o prehrani. Naši znanstveniki ne preučujejo le prehranskih vrednosti, ampak tudi nova odkritja o presnovi in obsegu absorpcije hranil. Rezultat raziskav je napredna formula za vaše vsakodnevno zdravje in dobro počutje.  Vaše osebne koristi, ki jih prinaša znanost, so združene v prehranskem dopolnilu Centrum. Prilagojen za vašo starost in način življenja, za moškega ali žensko ali starejše od 50 let. Primeren tudi za osebe z glutensko intoleranco! Najdite svojo formulo!

Dobavitelj: AdriaSonara d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana, e-mail: info@adriasonara.eu
Proizvajalec: Pfizer Corporation Austria Gesellschaft m.b.H. Consumer Healthcare Floridsdorfer Hauptstraße 1 1210 Dunaj, Avstrija.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...