27. 2. 2024

Active Luxe Lash serum za nego in rast trepalnic vam je na voljo v posebni paketni ponudbi (2+1).

Active Luxe Lash serum za nego in rast trepalnic vam je na voljo v posebni paketni ponudbi (2+1)

Active Luxe Lash serum za nego in rast trepalnic vam je na voljo v posebni paketni ponudbi (2+1).

Active Luxe Lash serum za nego in rast trepalnic glavne lastnosti:

  • Varnost - Skrbno razvita in klinično testirana kozmetika iz samo najboljših in najvarnejših sestavin. Popolnoma nežna in varna, ne draži niti najbolj občutljivih oči.
  • Učinkovitost -  Več kot 200.000 zadovoljnih uporabnic potrjuje vidno rast trepalnic, ki že po 2 tednih uporabe seruma postanejo daljše, gostejše, temnejše in bolj privihane.
  • Skrb za kožo in okolje - Pri razvijanju izdelkov uporabljamo čiste tehnologije z minimalnim vplivom na okolje. Uporabljamo le varne in veganske sestavine. Ne uporabljamo škodljivih kemikalij in ne testiramo na živalih.

Za serumom Active Luxe Lash stojijo čisto prave ženske, takšne kot si ti – zato ta edinstvena formula za podaljševanje naravnih trepalnic zares vsebuje le skrbno izbrane, preizkušene, varne in učinkovite sestavine.

Več kot 200.000 zadovoljnih uporabnic potrjuje osupljive rezultate že po 2 tednih uporabe seruma. Trepalnice postanejo daljše, gostejše, temnejše in bolj privihane. Tvoj pogled bo postal še bolj prodoren in zapeljiv.

Active Luxe Lash serum za nego in rast trepalnic glavne sestavine:

  • Pantenol  (Panthenol) - sestavine, ki neguje suho, hrapavo in razpokano kožo. Pomirja razdraženo kožo. Dobro prehaja v kožo, kjer se v kožnih celicah pretvori v pantotensko kislino (vitamin B5).
  • Niacinamid  (Niacinamide) - Sestavina, ki je izjemno zaželjena v kozmetičnih izdelkih ter primerna za vse tipe kože. Najpogosteje se uporablja v proizvodih za nego mozoljev, aken ter razširjenih por. Učinkuje tudi proti gubicam in vidno izboljšuje teksturo kože. Niacin izvrstno deluje tudi proti pigmentnim madežem in starostnim pegam. Je tudi odličen vlažilec kože.
  • Izopropil kloprostenate (Isopropyl cloprostenate) - je aktivna sestavina, ki izboljšuje strukturo obrvi. Pomaga trepalnicam, obrvem in lasem do bolj zdravega in močnega videza.