14. 1. 2020

Astaxin vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Astaxin vam je na voljo 20% ugodneje.

Astaxin Original je prehransko dopolnilo v obliki mehkih kapsul.

Astaxin je učinkovita kombinacija antioksidantov, ki varujejo organizem pred prostimi radikali. Astaxin vsebuje karatenoid astaksantin, ki sinergistično deluje s pomembnima vitaminoma C in E. Astaksantin  je močan in naravno pridobljen iz mikroalge Haematococcus pluvialis. Alga ima pomembno vlogo v naravni prehranski verigi, saj astaksantin daje barvo lososu in rakcem. Alge prideluje AstaReal na Švedskem in proizvodnja Astaxin-a je pod farmacevtskimi standardi in nadzori.

Antioksidantna vitamina C in E imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Karotenoid astaksantin je pridobljen iz švedske mikroalge.

Vitamin C ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, kosti, zob, dlesni, žil in hrustanca.

Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalnemu psihološkemu delovanju, k delovanju živčnega sistema in prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Astaxin vam je na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 17.1. do 30.1.2020,

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

Akcija je potekla.