23. 10. 2023

Cenite svojo notranjo lepoto z linijo izdelkov Vitabalans Lady!

Cenite svojo notranjo lepoto!

Linija izdelkov Vitabalas Lady iz finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans vključuje paleto visokokakovostnih izdelkov, ki so posebej namenjeni dobremu počutju žensk. 

Linijo sestavljajo:

Prehranska dopolnila:

  • Biotin Strong za močne lase ter čvrste nohte.
  • Biotin Collagen za ohranjanje zdravega videza kože.
  • Cranberry Strong - z visoko koncentracijo ekstrakta brusnic, mlečnokislinskimi bakterijami ter vitaminom C.
  • Beauty Omega 7 za učinkovito vlaženje kože in sluznice od znotraj.

Medicinski pripomoček:

  • Gynolacta za preprečevanje bakterijskih vaginalnih okužb. 

Finska farmacevtska kakovost.

Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje v privatni lasti, kjer svoje izdelke skrbno spremljajo od razvoja, proizvodnje, pakiranja, transporta, skladiščenja, vse do prodajnega mesta in tako zagotavljajo nadzorovanost kakovosti na celotni poti do končnega kupca.

Pri proizvodnji upoštevajo visoka standarde kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.

Skrben izbor surovin

Surovine, ki jih uporabljajo pri proizvodnji, izbirajo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljajo visoko kakovost končnih izdelkov. Ste vedeli, da so vsi Vitabalans izdelki brez laktoze in glutena ter so v večini brez sladkorja, kvasa in primerni za vegane? Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjajo tudi izbiri in uporabi drugih pomožnih sestavin ter dodajajo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Skrb za zadovoljstvo in varnost kupcev je vodilo podjetja Vitabalans, saj verjamejo, da končnim kupcem ravno lasten razvoj in visoko kontrolirana proizvodnja pomenita tudi kakovost, zanesljivost in varnost.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.