1. 12. 2023

Izberite kakovost. Izberite jamieson.

Izberite kakovost. Izberite jamieson. - Slika 1

Prehranska dopolnila Jamieson so sinonim za izjemno kakovost, naša obljuba - 360° KAKOVOST - pa zagotavlja, da boste dobili le najboljše:*

  • Čiste in avtentične sestavine, etično pridobljene
  • Zanesljiva in učinkovita jakost formulacije
  • Varnost in čistost izdelka
  • Učinkoviti izdelki, ki jim lahko ZAUPATE

Naša zavezanost kakovosti je očitna na vseh stopnjah proizvodnje, od surovin do končnih pakiranih izdelkov. Vsaka serija izdelkov gre skozi obsežen postopek večkratnega testiranja, ki zagotavlja PREIZKUŠENE izdelke. Naša ekipa strokovnjakov za zagotavljanje kakovosti (QA) uporablja laboratorijsko testiranje in stalno preverjanje, da zagotovi absolutno moč, čistost in varnost. Izvedemo več kot 500.000 testov na leto, da vam zagotovimo le najboljše. 

Vaša VARNOST je naša največja prioriteta. Ko gre za čistost, sledljivost in trajnost smo neomajni. Vemo, da želite svoji družini le najboljše, in delimo isto skrb. Zato smo vzpostavili temeljit proces zagotavljanja kakovosti. Začnemo z nabavo surovin pri najkakovostnejših dobaviteljih po vsem svetu. Sestavine, ki jih pridobivamo od naših zaupanja vrednih dobaviteljev, so izbrane glede na to, kaj vsebujejo, kot tudi glede na to, kaj ne vsebujejo, zato ponarejanje, pesticidi in onesnaževalci niso nikoli tolerirani. Spremljamo, kje se sestavine pridobivajo in predelujejo ter kako se skladiščijo in transportirajo. In ne vključujemo nobenih nepotrebnih sestavin, kot so polnila, umetne arome ali barvila. Postavili smo si višji varnostni standard, ki presega uveljavljene norme. Preden naši izdelki pridejo na prodajne police, zagotovimo, da presegajo ne le standardov za prehranska dopolnila, kot jih določa Health Canada, ampak tudi standarde za farmacevtske izdelke. Prav tako sodelujemo z regulatornimi agencijami v več kot 50 državah in ustrezno spreminjamo svoje formulacije in procese, da zadostimo nacionalnim regulatornim predpisom. In seveda izpolnjujemo vse nacionalne in mednarodne okoljske predpise. 

UČINKOVITOST je ključna značilnost vsakega izdelka Jamieson. Naši izdelki so skrbno oblikovani za zagotavljanje izjemnih rezultatov. Zaradi skrbno zasnovane in zajamčene jakosti formulacije so naši izdelki zanesljivi in ​​učinkoviti. Lahko ste prepričani, da bo vsak izdelek Jamieson deloval tako, kot potrebujete. 

Pri Jamiesonu kakovost ni le beseda. Je gonilna sila za vsem, kar počnemo. In tako je že več kot 100 let. Verjamemo, da si vsak od nas zasluži najboljše izdelke za zdravje in dobro počutje. Zato se nenehno trudimo postavljati visoke standarde in presegati pričakovanja. 

Izberite Jamieson in izkusite vrhunsko kakovost.

Prispevek je pripravilo podjetje SALUS Internationald.o.o.

*Jamieson je skladen s proizvodnim procesom, ki zagotavlja strogo testiranje/skladnost od pridobivanja surovin do končnega izdelka. Le to zagotavlja oznaka 360° KAKOVOST/QUALITY. Več preberite na www.jamiesonvitamins.si/360-kakovost.