2. 10. 2023

Poskrbite, da bo vaš imunski sistem v dobri formi.

Poskrbite, da bo vaš imunski sistem v dobri formi. - Slika 1

Prepoznati sovražnika, mobilizirati obrambne celice in napasti tujke – to je osnovna strategija imunskega sistema, ki telo varuje pred povzročitelji bolezni, kot so virusi, bakterije in glivice. Če je oslabljen, smo utrujeni in brez energije, pogosteje zbolevamo, okužbe lahko postanejo kronične. H krepitvi imunskega sistema prispevajo tudi številni vitamini skupine B. 

Poživite tok življenja z B-complexom iz Krke

Kadar nam primanjkuje enega od vitaminov skupine B ali se potreba po njem poveča, se poveča tudi potreba po drugih vitaminih iz te skupine. Takrat se svetuje jemanje skupine  vitaminov B. Priporočajo se izdelki, ki vsebujejo uravnotežene odmerke vitaminov.

Izberite Krkin B-complex, ki je edini kompleks vitaminov skupine B, na voljo kot zdravilo brez recepta.

B-complex iz Krke vsebuje optimalno kombinacijo vitaminov B (B1, B2, B3, B5, B6, B12) ter je brez konzervansov, arom in glutena. Primeren je tudi za nosečnice in doječe matere. Na voljo je v pakiranju po 60 in 120 filmsko obloženih tablet.

Več na www.bcomplex.si

Besedilo obravnava zdravilo brez recepta. Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.