9. 11. 2020

Veliko pakiranje Lincomplex vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Veliko pakiranje Lincomplex vam je na voljo 20% ugodneje.

Za moč imunskega sistema izberite LINCOMPLEX, prehransko dopolnilo z edinstveno kombinacijo cinka, vitaminov B in mlečnokislinskih bakterij.

Dodaja koristne bakterije črevesju
Vsaka kapsula prehranskega dopolnila LINCOMPLEX vsebuje več kot 10 milijard koristinih bakterij Lactobacillus rhamnosus GG, najbolj proučevanega mlečnokislinskega seva na svetu.*

Vitamini B povečajo zaloge energije
Vitamini B1, B2 in B6 pomagajo črevesju pri presnovi hrane, s tem pripomorejo k večanju zalog energije ter prispevajo k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti**.

Cink  prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema**
Cink je nujno potreben mineral za ustrezno delovanje imunskega sistema, saj lahko že blažje pomanjkanje cinka ovira njegovo normalno delovanje.

Prehransko dopolnilo LINCOMPLEX  za delovanje in ravnovesje telesa in imunskega sistema.

Veliko pakiranje Lincomplex vam je na voljo 20% ugodneje. Izkoristite 20 % popust na veliko pakiranje.

Aktivnost traja od 9. 11. do 29. 11. 2020 oziroma do odprodaje promocijskih zalog. 

* Segers and Lebeer Microbial Cell Factories 2014, 13 (Suppl 1): S7.
** Vitamin B1, B2 in B6 prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. Cink in vitamin B6 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin B2 in vitamin B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Besedilo je pripravilo podjetje Lek d.d., Slovenija.

SI2010296754, Informacija pripravljena Oktober 2020

Akcija je potekla.