8. 4. 2021

Vsa eterična olja Eteris so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. poteklo

Vsa eterična olja Eteris so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Po eteričnih oljih pogosteje posegamo v jesensko-zimskem času, v teh dneh pa imate priložnost, da z eteričnimi olji Eteris pozdravite pomlad!

Tudi če se vas bo lotila pomladanska utrujenost, lahko svoje telo in duha podprete z eteričnimi olji.  Dobra izbira s tega področja so eterična olja citrusov: limone, pomaranče, grenivke, bergamotke, mandarine. Posežete lahko tudi po eteričnih oljih zelene mete, rožmarina, geranije, timijana, čajevca, brina, bora, evkalipta, ilang-ilanga, črnega popra, amirisa.

Včasu pomladanske utrujenosti je še kako pomemben kvaliteten nočni počitek – tudi tu se lahko obrnete na eterična olja.  Izberite eterična olja: bosvelija, prava sivka, cedra, rimska kamilica, neroli, vrtnica, jasmin, melisa, mira, vetivert.

Pripravili smo vam tudi dva predloga mešanic eteričnih olj – prva je primerna za takrat, ko potrebujete nekaj več zagona, druga pa vas bo pospremila v miren spanec.

Za jutranjo dozo energije

Vsa eterična olja nakapajte na robček ali glineno podlago in imejte v bližini

Pred odhodom v posteljo

Navedeno količino eteričnih olj nakapajte v 20 ml baznega olja (mandljevo, jojobino ...). Tako pripravljeno masažno olje nanesete na zapestje, sence, zatilje ali masirate podplate.

Zakaj izbrati ravno eterična olja Eteris?

  • so povsem naravna eterična olja,
  • imajo skrbno preverjeno botanično in geografsko poreklo ter način pridobivanja;
  • izvajamo natančne analize z najsodobnejšimi tehnologijami. Vsi analizni certifikati, do njih lahko dostopate tudi preko QR-kode na etiketah posameznih eteričnih olj;
  • dosledno upoštevamo aromaterapevtske standarde;
  • eterična olja imajo certifikate Aromacert Essence ter Naravna ali Ekološka kozmetika IKC UM;
  • eterična olja Eteris so shranjena v visokokakovostni stekleni embalaži v temnomodri barvi, ki preprečuje prehod svetlobe in s tem oksidacijo olj.

Vsa eterična olja Eteris so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje.

Akcija traja od 9. do 11. 4. 2021.

Akcija je potekla.