30. 3. 2018

Začnite dan z osvežujočim jutrom, Mirati čistilni gel za obraz vam je na voljo 15% ugodneje. poteklo

Začnite dan z osvežujočim jutrom, Mirati čistilni gel za obraz vam je na voljo 15% ugodneje.

Če ste v iskanju novega super izdelka za čiščenje obraza, preizkusite Mirati Čistilni gel. Eden najnežnejših, najbolj preprostih, osvežilnih in poživljajočih čistilnih gelov. Med glavnimi sestavinimai najdete Aloe Vero, ki na kožo deluje pomirjevalno in vlažilno ter vitamin E, antioksidant, ki vaše celice varuje pred prostimi radikali. Poleg tega vsebuje eterično olje limone, ki prinese lep val svežine. Je zanimive gelaste strukture, na koži pa ustvari nekakšen film in nežno odstrani umazanijo, odvečni sebum in ličila, tudi vodoodporna. Ne draži oči, zato je odličen za uporabnike leč. Po spiranju kože ne zateguje ali izsušuje, ampak jo pusti mehko, očiščeno in nežno. Je dermatološko testiran in ne vsebuje umetnih penilcev (SLS, SLES), kar pomeni, da je ekstra nežen in primeren tudi za občutljivo ali problematično kožo.

Kozmetika Mirati narejena v Sloveniji, z ECOCERT certifikatom za naravno in organsko kozmetiko ter 99,3% naravnimi sestavinami.

Naravna kozmetika za vlaženje vaše kože, s prečiščenim maslom Ghee, Aloe Vero, karitejevim maslom, vitaminom E in eteričnimi olji, je odlična izbira za ljudi z normalno ali suho kožo, saj kožo ščiti pred zunanjimi vplivi, jo pomiri in ji povrne prožnost, vlago in mehkobo.

Čistilni gel za obraz vam je v mesecu aprilu na voljo s 15% popustom.

Akcija traja od 5.4. do 3.5.2018        

Akcija je potekla.