8. 7. 2016

Novo na Lekarnar.com: Švicarske zobne ščetke Paro.

Novo na Lekarnar.com: Švicarske zobne ščetke Paro. - Slika 1

Esro AG je priznano švicarsko podjetje, ki je že od leta 1969 usmerjeno  v razvoj inovativnih profesionalnih izdelkov za ustno nego, ki so zaščiteni z mednarodnimi patenti.

Njihova najbolj priznana blagovna znamka Paro nudi širok izbor zobnih ščetk, katere odlikujejo ščetine visoke kakovosti.

Inovacijo ter rešitev za ljudi z najbolj občutljivimi dlesnimi, z gingivitisom ali s parodontitisom predstavlja zobna ščetka Paro Medic. Njene ščetine, narejene z novo tehnologija KONEX filamentov, so koničasto zaobljene, odzivne in prožne – do 8-krat bolj kot običajne mehke ščetine. Zobna ščetka dlesni ne poškoduje, njeno učinkovitost čiščenja pa je vendarle možno občutiti.

Klasične zobne ščetke Paro se med seboj razlikujejo po trdoti ščetin ter velikosti glave, prepoznavne pa so predvsem po posebnem ergonomsko oblikovanem ročaju, na konec katerega je mogoče namestiti katerokoli zamenljivo medzobno ščetko Paro, ki se uporablja za masažo dlesni, čiščenje težko dostopnih prostorov ali čiščenje medzobnih prostorov.

Za najmlajše je zraven klasične otroške ščetke Paro na voljo Paro Junior, ki je primerna že od prvih zobkov naprej. Paro Ortho brush je oblikovana specifično za čiščenje zob okrog fiksnih delov zobnih aparatov.Izredno cenjene zaradi svoje kakovosti so tudi Paro Klinične zobne ščetke, ki učinkovito in temeljito čistijo zobne proteze.

Vse ščetke so v različnih, pestrih barvah.