izbor

Eucerin Hyaluron-Filler, maska za pomladitev kože (30 g - 1 maska)

Izvedite več o maski Eucerin Hyaluron-Filler.
Anti-age maska za obraz za takojšnjo navlažitev kože. Drobne linije se zmanjšajo, koža pa je na pogled in otip navlažena, bolj sveža in sijoča ter pomlajena. Izdelana iz bioceluloze: biološko razgradljiv material naravnega izvora.
Več...
Pakiranje 30 g (1 maska)
8,77€

Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože za takojšnjo navlažitev kože. Drobne linije se zmanjšajo, koža pa je na pogled in otip navlažena, bolj sveža in sijoča ter pomlajena. Primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo.

Intenzivna navlažitev za vse tipe kože s tremi učinki:

  1. Zapolni
  2. Navlaži
  3. Osveži

Ta inovativna maska za obraz v samo 5 minutah navlaži kožo in zmanjša drobne linije. Maska je nekomedogena in rahlo odišavljena.

Maska za pomladitev kože je obogatena z Eucerinovo mešanico visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi drobne linije v zunanji plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube.  

Maska je izdelana iz bioceluloze, biološko razgradljivega materiala naravnega izvora, ki se enostavno nanese, se popolno prilega konturam obraza brez premikanja in daje prijeten občutek druge kože. 

Klinično in dermatološko je potrjeno, da zagotavlja odlične rezultate. Ta vlažilna anti-age maska za obraz med delovanjem hladi kožo, zmanjša drobne linije in kožo naredi na pogled in otip navlaženo, bolj svežo, sijočo in pomlajeno.

Primerna je za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo. Uporabite jo lahko vsakič, ko je koža videti obremenjena ali utrujena in potrebuje kanček dodatne nege.

1 - V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Uporaba:

  1. Očistite in osušite obraz.
  2. Odprite in razgrnite masko.
  3. Maska je na obeh straneh zaščitena z modrima lističema. Odstranite moder listič na tisti strani maske, ki jo boste nanesli na obraz.
  4. Masko s prsti namestite na obraz in jo enakomerno pogladite.
  5. Odstranite še drugi moder listič.
  6. Masko pustite na koži 5 minut.
  7. Masko nežno odstranite in zavrzite, morebiten preostanek seruma pa vmasirajte v kožo. 

Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi.

Vaša vsakdanja nega:

Čiščenje:

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izbirate lahko med:

Tonificiranje
Nato uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik.

Nanos maske za obraz
Uporabite jo lahko zjutraj ali zvečer.

Nega 
Uporabite ustrezen vlažilni izdelek. Priporočamo Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF15 ali ZF 30, Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo in Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči ZF 15.

Zaščita in izboljšanje polti
Za dodatno zaščito pred soncem izberite izdelek iz obsežne ponudbe Eucerin izdelkov za zaščito pred soncem. Za takojšnje izboljšanje polti priporočamo Eucerin Hyaluron-Filler CC krem ZF 15 v odtenku light ali medium.

Sestavine (INCI):
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€.

Izbrani izdelki Vichy, CeraVe in La Roche-Posay so vam na voljo do 33% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu nad 30€. Akcija poteka od 28. 11. do 14. 12. 2022.