Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Samahan čaj, zeliščni napitek v granulah

Pot Samahana iz Šrilanke v Slovenijo.
100% zeliščni napitek z dodatkom trsnega sladkorja.
Več...
Pakiranje 25 x 4 g
12,89€
Lastnosti
Oblika: čaj, napitek, granule
Mesto uporabe: dihala, nos
Simptom: prehlad, kašelj, kihanje, nahod, utrujenost
Vsebnost: zelišča
Zdravje: otroci, vitalnost, odpornost, šport, preventiva

100% zeliščni napitek z dodatkom trsnega sladkorja v obliki granul za raztapljanje.

Samahan je 100% naravni ajurvedski zeliščni napitek.  Kot mešanica 14 naravnih zelišč (začimbe in zeli) se uporablja že stoletja. Gre za v vodi topne začimbe, ki se tudi dnevno uporabljajo v kulinariki. Pripada prastaremu pripravku, ki temelji na tradicionali ayurveda formuli "Peyava". Je preparat, ki se široko uporablja že več kot 19 let, tako na Šrilanki kot širom sveta.

Mešanico naravnih zelišč v čaju sestavljajo zelišča in začimbe kot so: rimski kumin, koriander,  sladki koren, dolgi poper, črni poper, pravi ingver. Vsebuje pa tudi zeliščne rastline, ki so nam neznane jih pa tradicionalna vzodnjaška kultura pozna že zelo dolgo. Kot sladilo je dodan trsni sladkor.

Deli rastlin, ki jih mešajo v napitek so skrbno izbrani in so: plod, seme, korenina, korenika; uporabljajo pa tudi cele dele rastlin. Njihova pridelava in predelava je v vseh stopnjah skrbno kontrolirana.

Priprava:
Vsebino ene vrečice čaja Samahan raztopite v skodelici vroče vode ali drugega toplega napitka. Uporabljamo ga kot topel napitek, zjutraj in pozno popoldne, oziroma po potrebi vendar ne več kot 3 vrečke dnevno.

Primeren je za vse starostne skupine in tudi za otroke starejše od treh let. Otroci, stari manj kot pet let, uporabijo polovico vrečice.

Hranilne vrednosti:

Energija 15 kcal/62,76 kJ
Ogljikovi hidrati 3,9 g
-od tega sladkorji 3,9 g

Sestavine:
Zelišča:
Piper nigrum, Piper longum, Cuminum Ciminum, Zingiber Officiale, Solanom xanthocarpum, Premna herbacea, Alpinia galanga, Hediotis corimbosa, Evovulvus alsinoides, Carum copticum, Coriandrum sativum, Coscinium fenestratum, Glycyrrhiza glabra, Athatoda vasica.

Druge sestavine:
Trsni sladkor.

Brez dodanih barvil in konzervansov.

Neto količina: 100 g.

Pakiranje: 25 vrečk zaščitenih pred vlago.

Shranjevanje:
Hraniti na hladnem in suhem.

Certifikati:
Halaal, ISO 9001, ISO 14001 & GMP Certified Company.

O proizvajalcu:
Link Natural  je proizvajalec ajurvedskih izdelkov, namenjen ljudem, ki se zavedajo in živijo zdravo življenje.  Je raziskovalno podjetje, ki temelji na tisočletnih dognanjih iz ajurvede, hkrati pa je povezano z moderno znanostjo in tehnologijo. 

Opozorila:
Uporabo Samahan zeliščnega napitka odsvetujemo otrokom pod starostjo 3 leta. Ne priporočamo, da ga uživate  v poznih večernih urah oz. tik pred spanjem. Ne več kot 3 vrečke dnevno.

Proizvajalec / Izvor blaga: Link Natural Products Ltd., 199 Kew Road, Colombo 02, Šrilanka / Šrilanka
Distributer: M.Kabinet, d.o.o., Slovenska cesta 27, 1000 Ljubljana

  • Predvidena dostava

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...