izbor

Samahan čaj, zeliščni napitek v granulah (25 x 4 g)

Pot Samahana iz Šrilanke v Slovenijo.
100% zeliščni napitek z dodatkom trsnega sladkorja.
Več...
Pakiranje 25 x 4 g
11,63€
Lastnosti
Oblika: čaj, napitek, granule
Vsebnost: zelišča
Zdravje: otroci, vitalnost, preventiva

100% zeliščni napitek z dodatkom trsnega sladkorja v obliki granul za raztapljanje.

Samahan je 100% naravni ajurvedski zeliščni napitek.  Kot mešanica 14 naravnih zelišč (začimbe in zeli) se uporablja že stoletja. Gre za v vodi topne začimbe, ki se tudi dnevno uporabljajo v kulinariki. Pripada prastaremu pripravku, ki temelji na tradicionali ayurveda formuli "Peyava". Je preparat, ki se široko uporablja že več kot 19 let, tako na Šrilanki kot širom sveta.

Mešanico naravnih zelišč v čaju sestavljajo zelišča in začimbe kot so: rimski kumin, koriander,  sladki koren, dolgi poper, črni poper, pravi ingver. Vsebuje pa tudi zeliščne rastline, ki so nam neznane jih pa tradicionalna vzodnjaška kultura pozna že zelo dolgo. Kot sladilo je dodan trsni sladkor.

Deli rastlin, ki jih mešajo v napitek so skrbno izbrani in so: plod, seme, korenina, korenika; uporabljajo pa tudi cele dele rastlin. Njihova pridelava in predelava je v vseh stopnjah skrbno kontrolirana.

Priprava:
Vsebino ene vrečice čaja Samahan raztopite v skodelici vroče vode ali drugega toplega napitka. Uporabljamo ga kot topel napitek, zjutraj in pozno popoldne, oziroma po potrebi vendar ne več kot 3 vrečke dnevno.

Primeren je za vse starostne skupine in tudi za otroke starejše od treh let. Otroci, stari manj kot pet let, uporabijo polovico vrečice.

Hranilne vrednosti:

Energija 15 kcal/62,76 kJ
Ogljikovi hidrati 3,9 g
-od tega sladkorji 3,9 g

Sestavine:
Zelišča:
Piper nigrum, Piper longum, Cuminum Ciminum, Zingiber Officiale, Solanom xanthocarpum, Premna herbacea, Alpinia galanga, Hediotis corimbosa, Evovulvus alsinoides, Carum copticum, Coriandrum sativum, Coscinium fenestratum, Glycyrrhiza glabra, Athatoda vasica.

Druge sestavine:
Trsni sladkor.

Brez dodanih barvil in konzervansov.

Neto količina: 100 g.

Pakiranje: 25 vrečk zaščitenih pred vlago.

Shranjevanje:
Hraniti na hladnem in suhem.

Certifikati:
Halaal, ISO 9001, ISO 14001 & GMP Certified Company.

O proizvajalcu:
Link Natural  je proizvajalec ajurvedskih izdelkov, namenjen ljudem, ki se zavedajo in živijo zdravo življenje.  Je raziskovalno podjetje, ki temelji na tisočletnih dognanjih iz ajurvede, hkrati pa je povezano z moderno znanostjo in tehnologijo. 

Opozorila:
Uporabo Samahan zeliščnega napitka odsvetujemo otrokom pod starostjo 3 leta. Ne priporočamo, da ga uživate  v poznih večernih urah oz. tik pred spanjem. Ne več kot 3 vrečke dnevno.

Proizvajalec / Izvor blaga: Link Natural Products Ltd., 199 Kew Road, Colombo 02, Šrilanka / Šrilanka
Distributer: M.Kabinet, d.o.o., Slovenska cesta 27, 1000 Ljubljana

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Ne spreglejte tudi kar do 50% popusta na Nupo ploščce. Akcija poteka od 6. 2. do 13. 2. 2023.