21. 3. 2024

Bronchomed Junior sirup proti kašlju vam je na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega.

Bronchomed Junior sirup proti kašlju vam je na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega. - Slika 1

Bronchomed Junior sirup proti kašlju vam je na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega.

Prav tako ne spreglejte posebne ponudbe Bronchomed pastil, ki so vam na voljo v posebni ponudbi: dva za ceno enega.

Bronchomed Junior sirup je primeren za vsak kašelj ob prehladu, suh ali moker. Pomirja, blaži in varuje. Idealen za dnevno in nočno uporabo. Brez umetnih barvil, alkohola, laktoze, glutena in brez gensko spremenjenih organizmov.

Dragoceni glavni sestavini, slez in med, v izdelku Bronchomed Junior delujeta kot balzam, ki pokrije vneto žrelno sluznico in jo s tem pomirja. Sluz tvori fizično zaščitno prevleko proti tujkom, s čimer blaži suh, dražeč kašelj in omogoča, da si sluznica opomore.

Izdelek Bronchomed Junior zanesljivo in hitro ublaži vsak kašelj ob prehladu, suh ali moker. Poleg tega je izdelek Bronchomed Junior v pomoč pri zaščiti sluznice ust in žrela, kadar je ta suha. Tanka plast izdelka bo pri govoru in petju zaščitila sluznico in ublažila neprijetne simptome, kot so kašelj, žgečkanje v grlu in odkašljevanje.

Izdelek Bronchomed Junior je sirup proti kašlju, ki vsebuje večinoma naravne sestavine in je brez alkohola. Izdelek se dobro prenaša, zato je primeren za otroke. Izdelek je primeren za dnevno in nočno uporabo. S svojim blažilnim učinkom pripomore k mirnemu in krepčilnemu spancu.

Akcija traja od 21. 3. 2023 do razprodaje zalog. 

Izdelek Bronchomed Junior sirup proti kašlju je medicinski pripomoček.