22. 10. 2021

Moški, povrnite si aktivno življenje kljub oslabljenemu mehurju!

Moški, povrnite si aktivno življenje kljub oslabljenemu mehurju!

Ste v družbi nesproščeni, ker se bojite, da bi se vam »ob nezgodi« na oblačilih pokazal madež ali pa bi se razširil vonj po urinu? Se izogibate različnim aktivnostim in daljšim odsotnostim od doma, ker ne veste, ali boste v primeru nenadne potrebe po uriniranju pravi čas prišli do stranišča? 

Niste edini, ki se soočate s tovrstnimi težavami. Kar 1 od 5 moških med 40. in 50. letom starosti se sooča z inkontinenco oz. nehotenim uhajanjem urina. Ta številka se z leti povečuje: med 50. in 60. letom starosti za inkontinenco trpi 1 od 3 moških, po 60. letu pa kar polovica! 

Predloge Abena Man – za aktivne in brezskrbne dni!

Za aktivno in sproščeno družabno življenje ob težavah z oslabljenim mehurjem so primerne tudi kakovostne predloge za inkontinenco, Abena Man, proizvedene na Danskem. Vpojne predloge za enkratno uporabo Abena Man so:

  • dobro vpojne,
  • zračne po celotni površini,
  • diskretne,
  • dermatološko testirane,
  • posebej prilagojene moški anatomiji, z visokimi stranskimi zaščitami proti iztekanju urina. 

Mehka, hitro sušeča stična površina vpojnega jedra ne vsebuje belil, lateksa in elementarnega klora, kar zmanjša možnost dodatnih težav s kožo. Novodobni materiali tudi učinkovito nevtralizirajo vonj po urinu, ki je največkrat prvi pokazatelj težav z nenadzorovanim uhajanjem urina. 

Na voljo sta dve vpojnosti
Na voljo imamo vpojne predloge za moške v dveh različnih vpojnostih. V primeru občasnih težav, ko vam uide nekaj kapljic urina, priporočamo Abena Man Formula 1 (450 ml), pri pogostejših in večjih težavah pa Abena Man Formula 2 (700 ml). Predloge Abena Man Formula 2 ustrezajo zahtevam Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) po vpojnosti in so dobavljive tudi na naročilnico ZZZS kot medicinski pripomoček. 

Naj vam oslabljen mehur ne omejuje vaših vsakodnevnih aktivnosti. S klikom na povezavo si zagotovite kakovostne predloge Abena Man, ki se enostavno pričvrstijo na spodnje perilo s pomočjo samolepilnega traku.

Prispevek je pripravilo podjetje ABENA-HELPI d.o.o., Dobrave 7B, 1236 Trzin.