29. 12. 2023

Odkrijte moč Cetebe.

V sodobnem hitrem tempu življenja, kjer smo nenehno izpostavljeni stresu, preobremenjenosti in različnim negativnim vplivom, je pomembno poskrbeti za dobro počutje. Ena od učinkovitih poti k ohranjanju vitalnosti je uporaba prehranskega dopolnila Cetebe DEFENCE plus, ki je zasnovano za podporo imunskemu sistemu* in vzdrževanje vitalnosti v različnih življenjskih situacijah.

Z vitamini, podprti tudi v najhladnejših mesecih v letu. FOTO: Envato Elements

Zakaj izbrati prehransko dopolnilo Cetebe DEFENCE plus?

Cetebe DEFENCE plus je prehransko dopolnilo, namenjeno dnevnemu dopolnjevanju prehrane posameznikov, starejših od 14 let, ki se srečujejo z različnimi življenjskimi izzivi.

Ste prekomerno obremenjeni? Kadite? Uživate neuravnoteženo prehrano? Ste športno aktivni? Ali pa samo želite podpreti imunski sistem v hladnejših mesecih?

Komu je namenjeno prehransko dopolnilo Cetebe DEFENCE plus?

Vsakodnevno se soočamo s številnimi izzivi, zato je ohranjanje našega imunskega sistema* ključnega pomena. Prehransko dopolnilo Cetebe DEFENCE plus nam pomaga premagovati različne izzive v življenju.

Cetebe DEFENCE plus za podporo imunskemu sistemu* in vzdrževanje vitalnosti. FOTO: Stada

Vsakdanje obremenitve in stres

Življenje, polno obveznosti, lahko negativno vpliva na našo energijo** in vitalnost. Cetebe DEFENCE plus vsebuje vitamine, ki so nepogrešljivi pri ohranjanju ravnotežja v telesu, tudi v obdobjih povečane obremenjenosti. Ti vitamini igrajo vlogo pri podpori telesu v boju proti stresu in ohranjanju energije**.

Kajenje in krepitev imunskega sistema*

Kajenje lahko oslabi imunski sistem, kar nas naredi bolj dovzetne za različne bolezni. Cetebe DEFENCE plus je prehransko dopolnilo, s katerim podpremo telo pri prekomernem oksidativnem stresu, ki ga povzroča kajenje. Oblikovan je tako, da organizem v majhnih paketih več ur oskrbuje z dodatnim vitaminom C in še z dvema sestavinama, ki podpirata imunski sistem pri preobremenjenosti telesa z vdihavanjem dima.

Neuravnotežena prehrana in pomanjkanje hranil

Prehransko dopolnilo Cetebe DEFENCE plus je koristno za ljudi, ki uživajo neuravnoteženo prehrano, ki morda ne vključuje dovolj sadja in zelenjave. Vitamini v prehranskem dopolnilu Cetebe DEFENCE plus nudijo potrebno dopolnitev, ki je pomembna za delovanje imunskega sistema*, še posebej v času, ko se telo srečuje z izzivi.

Podpora športnim aktivnostim

Za ljudi, ki se ukvarjajo s športom ali intenzivno telesno vadbo, je ohranjanje ravnovesja v telesu ključnega pomena. Cetebe DEFENCE plus pomaga ohranjati vitalnost in preprečuje pomanjkanje hranil, ki se lahko pojavijo pri telesni aktivnosti.

Zimski meseci in povečana obremenitev imunskega sistema*

Z zimskimi meseci prihaja večja obremenitev našega imunskega sistema*. Cetebe DEFENCE plus s svojo močno formulo zagotavlja dodatno podporo v zimskih mesecih ter pripravlja naše telo na spopad z zunanjimi izzivi.

Katere so ključne sestavine prehranskega dopolnila Cetebe DEFENCE plus in kakšna je funkcija?

Vitamin C: 

  • Ima vlogo pri zaščiti celic (imunske celice, kolagenska tkiva v koži in ožilju, hrustanec …) pred oksidativnim stresom.
  • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema* in prispeva k delovanju živčnega sistema ter k normalnemu psihološkemu delovanju**.
  • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema* med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 200 mg poleg priporočenega dnevnega vnosa.
  • Prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti** (povečuje absorpcijo nehemskega železa, prispeva k sproščanju energije pri presnovi).

Cink: 

  • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema* in kognitivnih funkcijah**.

Vitamin D3:

  • Prispeva k delovanju imunskega sistema*.

Kaj je posebnost prehranskega dopolnila Cetebe DEFENCE plus?
Cetebe DEFENCE plus vsebuje usklajeno kombinacijo izjemno pomembnih hranil v kakovostnih in telesu prijaznih oblikah, ki omogočajo optimalen izkoristek. 

Odkrijte moč Cetebe DEFENCE plus in poskrbite za svoje zdravje vsak dan! S svojo usklajeno kombinacijo vitaminov C, D3 in cinka ter inovativno TIME PEARLS tehnologijo je to prehransko dopolnilo idealno za podporo imunskemu sistemu* in ohranjanje vitalnosti v hitrem tempu življenja. Ne odlašajte, naredite korak k boljšemu počutju - kupite Cetebe DEFENCE plus zdaj in začutite razliko!

Vitamin C v perlicah s podaljšanim delovanjem, cinkom in vitaminom D3. FOTO: Stada

Vzdrževanje koncentracije vitamina C v krvi s pomočjo TIME PEARLS tehnologije je koristno. Zakaj? TIME PEARLS so posebne perlice z izmenjujočimi plastmi vitamina C in prehranske obloge, ki počasi plast za plastjo sprošča vitamin C. Ta se zato absorbira postopoma, kar omogoča večurno preskrbo telesa z vitaminom C.

Cetebe DEFENCE plus s svojo usklajeno kombinacijo vitaminov in inovativno TIME PEARLS tehnologijo ima pomembno vlogo v sodobnem tempu življenja. Njegova močna formula, ki vključuje vitamin C, cink in vitamin D3, pomaga premagovati različne izzive, tako da podpira imunski sistem*, ohranja energijo** ter zagotavlja telesu potrebna hranila v učinkoviti obliki.

Cetebe je dodatek k prehrani in ne nadomesti uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Med jemanjem Cetebe kapsul ne uživajte drugih prehranskih dopolnil, ki vsebujejo cink.