Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
3. 4. 2018

Wartner vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Wartner vam je na voljo 20% ugodneje. - Slika 1

Navadne bradavice in bradavice na stopalih sodijo med najpogostejše vrste okužb na koži. Gre za neškodljive tvorbe v vrhnji plasti kože, ki jih povzroča humani papiloma virus (HPV). Virus spodbudi kožne celice, da se hitro namnožijo. Bradavice so izredno nalezljive, zato jih je treba odstraniti takoj, da se ubranite pred njihovo razširitvijo. Ključni dejavniki, ki vplivajo na okužbo so poškodovana koža, osebna nagnjenost in oslabljen imunski sistem.

Najbolj pogoste so navadne bradavice in bradavice na stopalih. Navadne se običajno pojavijo na rokah, kolenih in komolcih, prepoznamo jih po grobi površini, ki po videzu spominja na cvetačo. Bradavice na stopalih so zelo podobne navadnim, vendar se ponavadi pojavijo na podplatu, peti ali nožnih prstih in so na videz bolj ploščate.

Wartner ponuja revolucinarni inovaciji za odstranjevanje bradavic, ki omogočata hitro in enostavno uporabo. Obe metodi sta zelo varni in tako primerni že za otroke od 4. leta starosti.

Wartner zamrzovalec bradavic temelji na zdravniški metodi zamrznitve. Za odstranitev bradavice je običajno dovolj že en sam nanos. Bradavico zamrzne do jedra pri temperaturi -50 °C. Stare in velike bradavice pogosto potrebujejo več kot eno zdravljenje z Wartnerjem. Če 14 dni po zdravljenju bradavica ali njen del še vedno ostane, jo lahko ponovno varno odstranjujemo. Zamrzovalec bradavic vsebuje kombinacijo dimetiletra in propana (okolju neškodljiva plina).

Wartner pisalo proti bradavicam temelji na metodi s triklorocetno kislino (TCA gel), hkrati pa ima inovativen in enostaven aplikator za učinkovito in hitro odstranjevanje tako navadnih bradavic kot bradavic na stopalih. Pisalo omogoča enostaven in zelo natančen nanos, saj je konica pisala negibljiva. Gel je potrebno nanesti le na vrh bradavice dvakrat dnevno 4 zaporedne dni. Bradavica začne izginjati že po prvem tednu uporabe. Če bradavica ne izgine popolnoma, postopek ponovimo po 4 dneh.

Prispevek je pripravilo podjetje Adriatic BST d.o.o.

Akcija traja od 3.4. do 3.5.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

 S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Akcija je potekla.

Vsi izdelki Wartner so vam na voljo 20% ugodneje.