3. 4. 2018

Wartner vam je na voljo 20% ugodneje. poteklo

Wartner vam je na voljo 20% ugodneje. - Slika 1

Navadne bradavice in bradavice na stopalih sodijo med najpogostejše vrste okužb na koži. Gre za neškodljive tvorbe v vrhnji plasti kože, ki jih povzroča humani papiloma virus (HPV). Virus spodbudi kožne celice, da se hitro namnožijo. Bradavice so izredno nalezljive, zato jih je treba odstraniti takoj, da se ubranite pred njihovo razširitvijo. Ključni dejavniki, ki vplivajo na okužbo so poškodovana koža, osebna nagnjenost in oslabljen imunski sistem.

Najbolj pogoste so navadne bradavice in bradavice na stopalih. Navadne se običajno pojavijo na rokah, kolenih in komolcih, prepoznamo jih po grobi površini, ki po videzu spominja na cvetačo. Bradavice na stopalih so zelo podobne navadnim, vendar se ponavadi pojavijo na podplatu, peti ali nožnih prstih in so na videz bolj ploščate.

Wartner ponuja revolucinarni inovaciji za odstranjevanje bradavic, ki omogočata hitro in enostavno uporabo. Obe metodi sta zelo varni in tako primerni že za otroke od 4. leta starosti.

Wartner zamrzovalec bradavic temelji na zdravniški metodi zamrznitve. Za odstranitev bradavice je običajno dovolj že en sam nanos. Bradavico zamrzne do jedra pri temperaturi -50 °C. Stare in velike bradavice pogosto potrebujejo več kot eno zdravljenje z Wartnerjem. Če 14 dni po zdravljenju bradavica ali njen del še vedno ostane, jo lahko ponovno varno odstranjujemo. Zamrzovalec bradavic vsebuje kombinacijo dimetiletra in propana (okolju neškodljiva plina).

Wartner pisalo proti bradavicam temelji na metodi s triklorocetno kislino (TCA gel), hkrati pa ima inovativen in enostaven aplikator za učinkovito in hitro odstranjevanje tako navadnih bradavic kot bradavic na stopalih. Pisalo omogoča enostaven in zelo natančen nanos, saj je konica pisala negibljiva. Gel je potrebno nanesti le na vrh bradavice dvakrat dnevno 4 zaporedne dni. Bradavica začne izginjati že po prvem tednu uporabe. Če bradavica ne izgine popolnoma, postopek ponovimo po 4 dneh.

Prispevek je pripravilo podjetje Adriatic BST d.o.o.

Akcija traja od 3.4. do 3.5.2018

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.

 S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelkov. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Akcija je potekla.

Vsi izdelki Wartner so vam na voljo 20% ugodneje.