izbor

Wartner, pršilo za odstranjevanje bradavic (50 ml)

Wartner pršilo za odstranjevanje bradavic je primeren za odstranjevanje navadnih bradavic in bradavic na stopalu.
Več...
Pakiranje 50 ml
22,36€

Wartner pršilo za odstranjevanje bradavic je primeren za odstranjevanje navadnih bradavic in bradavic na stopalu. Navadne bradavice se ponavadi pojavijo na rokah, kolenih in komolcih, prepoznamo pa jih po grobi in cvetoči površini. bradavice na stopalu so podobne navadnim bradavicam, a se pojavijo le na podplatih. Na pogled niso izbočene, velikokrat pa jih pokriva otiščanec ali trda koža.

Wartner zamrzovalec bradavic je najučinkovitejši in najhitrejši način odstranjevanja bradavic, za domačo uporabo. Delovanje temelji na metodi zamrzovanja, ki jo uporabljajo zdravniki. Wartner zamrzne bradavico vse do jedra, zaradi česa zadošča že en sam nanos. Bradavica postopoma odpade v desetih do štirinajstih dneh, pod njo pa se oblikuje nova, zdrava koža. Varen je za uporabo pri otrocih od 4. leta starosti.

Uporaba:
Penasti nastavek namestite na plastični ključ. Potisnite ju na pločevinko in čvrsto držite na mestu 3 sekunde. Počakajte 20 sekund, da se penasti nastavek napoji, nato pa še dodatno ohladi. Beli vrh položite na bradavico in držite 20 sekund na navadni oziroma 40 sekund na bradavici stopala.

Vsebina kompleta:

  • 1 aerosolni pršilnik CE 0344
  • 1 plastični ključ za večkratno uporabo
  • 12 penastih nastavkov za enkratno uporabo
  • 1 pilico za večkratno uporabo CE
  • 1 navodilo za uporabo, ki vsebuje natančne informacije o izdelku, načinu delovanja in njegovi uporabi za učinkovito odstranjevanje bradavic.

Opozorila:
Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo!

Nevarnost. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zašcititi pred soncno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/ 122 °F. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Hraniti loceno od vrocine, vrocih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti zunaj dosega otrok. Izdelek uporabljajte v dobro prezracenih prostorih. Priporocamo, da pršilnik držite v pokoncnem položaju, stran od telesa ter ga ne pritiskate ob trdno podlago.

Sestavine:
Dimetileter in propan (oba sta okolju neškodljiva).

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte. Akcija traja od 24.10.2020 do razdelitve zalog daril.