After Bite kids (20 g)

After Bite kids je posebna nepekoča krema, ki neguje otroško kožo takoj po pikih insektov.
Več...
Pakiranje 20 g
8,49€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Oznaka: draženje, srbenje
Zdravje: piki

After Bite kids je posebna nepekoča krema, ki neguje otroško kožo takoj po pikih insektov.

After Bite Kids vsebuje olje čajevca, izvleček aloje (Aloe Vera) in vitamin E, ki vlažita kožo.

Primeren za nanos po pikih komarjev, čebel in os ter na opeklino morskih ožigalkarjev. Za hujše oblike pikov preizkusite After Bite XTRA.

After Bite

Uporaba:
Z vrhom tube se dotaknite mesta pika in nežno podrgnite, da se krema vpije v kožo. Če neprijetne posledice pika vztrajajo, nanos ponovite. V primeru pika čebele, najprej odstranite želo. Odrasli in otroci starejši od 3 let nanesite kremo na prizadeto mesto.

Opozorila:
Za uporabo na otrocih mlajših od 3 let se o uporabi posvetujte z zdravnikom. Samo za zunanjo uporabo. Hranite ga izven dosega otroških rok. V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. Če izdelek pride v oči, spirajte s tekočo vodo 15 minut in poiščite zdravniško pomoč.

Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči. Ne povijajte, dokler se nanos ne posuši. Mesto le rahlo pokrijte. Prenehajte z uporabo, če se rdečica, oteklina ali bolečina povečajo. 

Sestavine (INCI):
Aqua, PEG-3 Sorbitan stearate and cetearyl alcohol, Soodium bicarbonate, Oleth-3 phosphate, Oleth-10 phosphate, Eucalyptus globulus oil, Melaleuca alternifolia oil, Dimethicone, Alpha tocopherol acetate, Aloe barbadensis extract concentrate.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2022 Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP (kozmetični seti), ki ...