izbor

Allergika PršiceSTOP, razpršilo za uničevanje pršic (500 ml)

Zanesljivo uniči žive pršice in njihove predhodne razvojne faze, prepreči izleganje jajčec.
Več...
Pakiranje 500 ml
27,50€

Izdelek splošne rabe

Allergika PršiceSTOP s svežim vonjem po limonah za saniranje stanovanja pri alergiji na pršice.

Uniči pršice in njihova jajčeca ter konglomerira iztrebke. Posledično je  zraku manj alergenov in sesanje je učinkovitejše. Na rastlinski osnovi.

Kako deluje Allergika PršiceSTOP?
Učinek sloni na naravnem geranilu rastlinskega izvora (0,05 %). Pršilo je neškodljivo za ljudi in živali. Je brez sintetičnih insekticidov (npr. benzilbenzoata) in ne vsebuje neemovega olja.  Pršilo je na vodni osnovi, zato je obremenitev s kemičnimi topili izključena.

Uporabljajte v kombinaciji z antialergijskimi prevlekami Allergika Sensitive.

Uporaba:

 1. Odvijte pokrov in privijte razpršilno glavo. Pred uporabo pretresite.
 2. Z razpršilom popršite predmete, ki jih pršice rade poselijo (blazine, preproge, oblazinjeno pohištvo, zavese, plišaste živali, mesta, kjer spijo domače živali) z razdalje 30 cm. Pustite delovati od 5 do 6 ur.
 3. Površino popršite enakomerno. Pred ponovno uporabo popršeni predmeti ne smejo biti vlažni na otip. Vsebina plastenke (500 ml) zadošča za približno 16 m2 .
 4. Za preprečevanje vnovične poselitve s pršicami je priporočljivo pršenje ponoviti enkrat mesečno.

Primerno za uporabo na blazinah, preprogah, zavesah, plišastih živalih in mestih, kjer spijo domače živali. Proizvod je v obliki vodne raztopine.

Aktivna snov je rastlinskega izvora. Ne vsebuje sintetičnih insekticidov. Izboljša higieno stanovanja, pri čemer ne škodi zdravju oseb alergičnih na hišni prah. Raztopina je na vodni osnovi, zato je obremenitev s kemičnimi topili izključena.

Opozorila:
Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Zaščitite pred mrazom. Pri preobčutljivosti na katero koli sestavino proizvoda ne uporabljate. Izogibajte se nepotrebnemu stiku s proizvodom. Izogibajte se stiku s kožo in z očmi. Če vendarle pride v stik s kožo ali očmi, onesnažene dele sperite z veliko vode. Ne vdihavajte meglic. Živila pred uporabo prekrijte in ne pršite neposredno nanje. Pri zaužitju usta sperite z vodo (samo, če je poškodovani pri zavesti). V primeru slabega počutja poiščite zdravniško pomoč, če je mogoče, pokažite etiketo. Pred uporabo dobro pretresite. Posod ni dovoljeno ponovno polniti. Popolnoma razno plastenko odložite med komunalne odpadke, manjše količine neuporabljenega proizvoda lahko zlijete v odtok. Rok uporabe in številka serije sta označena na dnu ovojnine.

Proizvaja: Allergika Pharma GmbH, Hans-Urmiller-Ring 58, 82515 Wolfratshausen, Nemčija.
Odgovorna oseba za Slovenijo: TOPMEDICUS, d. o. o., Ptujska Gora 13, 2323 Ptujska Gora,

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna, ki pa ne velja za nakup zdravil.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu dveh ali več izdelkov ptejmete še brezplačno dostavo. Akcija bo potekala od 12. 4. do 21. 4. 2024. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v ...