izbor

Allergika PršiceSTOP, razpršilo za uničevanje pršic (500 ml)

Zanesljivo uniči žive pršice in njihove predhodne razvojne faze, prepreči izleganje jajčec.
Več...
Pakiranje 500 ml
24,95€

Izdelek splošne rabe

Allergika PršiceSTOP s svežim vonjem po limonah za saniranje stanovanja pri alergiji na pršice.

Uniči pršice in njihova jajčeca ter konglomerira iztrebke. Posledično je  zraku manj alergenov in sesanje je učinkovitejše. Na rastlinski osnovi.

Kako deluje Allergika PršiceSTOP?
Učinek sloni na naravnem geranilu rastlinskega izvora (0,05 %). Pršilo je neškodljivo za ljudi in živali. Je brez sintetičnih insekticidov (npr. benzilbenzoata) in ne vsebuje neemovega olja.  Pršilo je na vodni osnovi, zato je obremenitev s kemičnimi topili izključena.

Uporabljajte v kombinaciji z antialergijskimi prevlekami Allergika Sensitive.

Uporaba:

 1. Odvijte pokrov in privijte razpršilno glavo. Pred uporabo pretresite.
 2. Z razpršilom popršite predmete, ki jih pršice rade poselijo (blazine, preproge, oblazinjeno pohištvo, zavese, plišaste živali, mesta, kjer spijo domače živali) z razdalje 30 cm. Pustite delovati od 5 do 6 ur.
 3. Površino popršite enakomerno. Pred ponovno uporabo popršeni predmeti ne smejo biti vlažni na otip. Vsebina plastenke (500 ml) zadošča za približno 16 m2 .
 4. Za preprečevanje vnovične poselitve s pršicami je priporočljivo pršenje ponoviti enkrat mesečno.

Primerno za uporabo na blazinah, preprogah, zavesah, plišastih živalih in mestih, kjer spijo domače živali. Proizvod je v obliki vodne raztopine.

Aktivna snov je rastlinskega izvora. Ne vsebuje sintetičnih insekticidov. Izboljša higieno stanovanja, pri čemer ne škodi zdravju oseb alergičnih na hišni prah. Raztopina je na vodni osnovi, zato je obremenitev s kemičnimi topili izključena.

Opozorila:
Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Zaščitite pred mrazom. Pri preobčutljivosti na katero koli sestavino proizvoda ne uporabljate. Izogibajte se nepotrebnemu stiku s proizvodom. Izogibajte se stiku s kožo in z očmi. Če vendarle pride v stik s kožo ali očmi, onesnažene dele sperite z veliko vode. Ne vdihavajte meglic. Živila pred uporabo prekrijte in ne pršite neposredno nanje. Pri zaužitju usta sperite z vodo (samo, če je poškodovani pri zavesti). V primeru slabega počutja poiščite zdravniško pomoč, če je mogoče, pokažite etiketo. Pred uporabo dobro pretresite. Posod ni dovoljeno ponovno polniti. Popolnoma razno plastenko odložite med komunalne odpadke, manjše količine neuporabljenega proizvoda lahko zlijete v odtok. Rok uporabe in številka serije sta označena na dnu ovojnine.

Proizvaja: Allergika Pharma GmbH, Hans-Urmiller-Ring 58, 82515 Wolfratshausen, Nemčija.
Odgovorna oseba za Slovenijo: TOPMEDICUS, d. o. o., Ptujska Gora 13, 2323 Ptujska Gora,

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...