Glukozamin za pse in mačke Antiartrozin (+ Hondroitin)

Antiartrozin so tablete, ki vsebujejo glukozamin za pse in mačke. Glukozaminske tablete vsebujejo tudi hondroitin in dve aminokislini za mačke in pse. Antiartrozin se uporablja kot dopolnilna krmna mešanica v obliki tablet.
Več...
Pakiranje 80 tablet
15,66€
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: sklepi
Vsebnost: glukozamin
Zdravje: psi, mačke

Glukozamin za pse in mačke

Glavna sestavine Antiartrozin tablet za pse je glukozamin v obliki glukozaminovega sulfata. Vsaka tableta glukozamina za pse vsebuje 500 mg glukozaminovega sulfata.

Priporočeno odmerjanje glukozamina za pse je 1 tableta (500 mg glukozaminovega sulfata) na 10 kg telesne teže psa. Največ lahko pes zaužije 3 tablete Antiartrozina na dan.

Uporaba glukozamina pri mačkah je podobna; priporoča se 1/2 Antritrozin tablete na 5 telesne teže na dan. Na tak način maček ali mačka pridobi 250 mg glukozaminovega sulfata na dan.

Dodan tudi hondroitin za pse in mačke

Ob glukozaminu za pse in mačke tablete Antiartrozin vsebujejo tudi hondroitin v obliki hondroitinovega sulfata. Vsaka tableta vsebuje 100 mg hondroitinovega sulfata.

Dopolnilna krmna mešanica v obliki tablet.

Uporaba:
Odmerjanje in uporaba pri psih:
1 tableta na 10 kg telesne teže, največ 3 tablete dnevno.
Odmerjanje in uporaba pri mačkah: 1/2 tablete na 5 kg telesne teže.

Vsebnost:

Sestavine: v 1 tableti (1,2 g) 
Glukozamin sulfat  500 mg
Hondroitin sulfat 100 mg
L-arginin 20 mg
L-prolin 20 mg

 

Hranilna vrednost v 1 tableti
Beljakovine rastlinskega izvora  210 mg
Ogljikovi hidrati rastlinskega izvora 293 mg
Maščobe rastlinskega izvora 19,5 mg
Energijska vrednost 745 kJ/175 kcal 

Sestavine:
Pomožne snovi do 1,2 g - (Magnezijev stearat, brezvodni koloidni silicijev dioksid, koruzni škrob)

Opozorila:
Shranjevanje: Na suhem in temnem prostoru na temperaturi do 25°C. Hraniti izven dosega otrok! Posebna opozorila za odstranjevanja neporabljenih izdelkov ali njihovih ostankov, če obstajajo: Uničiti v skladu z lokalnimi zakoni za uničenje odpadkov.

Proizvajalec in oseba odgovorna za označevanje: Golashpharma Ltd Bulgaria, tel: +359 888 300 755 Država izvora: Bolgarija Reg. številka po členu 9. (EC) 183/2005: α10 2590 09.
Zastopnik za Slovenijo: MELISA AM d.o.o. Zgornji Petelnjek 5a SI- 1223 Blagovica tel. +386 (0)31 398 609 E: info@melisa.si.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...