Arthritis CBD Cannasen, gel (50 ml)

Preparat z mešanico alkohola in vode, ki zmanjša bolečine, ki nastanejo pri revmatoidnem artritisu in ustvarja hladilni učinek. Arthritis gel je medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 50 ml
21,95€
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček, gel
Mesto uporabe: sklepi
Oznaka: bolečina, artritis
Vsebnost: konoplja

Kako deluje Arthritis gel?

Preparat z mešanico alkohola in vode, ki

 • zmanjša bolečine, ki nastanejo pri revmatoidnem artritisu in
 • ustvarja hladilni učinek. Arthritis gel je medicinski pripomoček.

Učinkovitost in varnost sta bili testirani skladno z Evropsko direktivo za medicinske pripomočke (93/42/EGS).

Kako učinkuje Arthritis gel
Arthritis gel je primeren za zunanjo uporabo pri bolečih stanjih vročih in oteklih sklepov. Uporablja se za zunanjo podporo pri zdravljenju artritisa in za zmanjševanje bolečih stanj, prisotnih pri teh pacientih. Glavni fizikalni učinek hlajenja povzroča mešanice vode in alkohola. Ko se gel nanese na kožo, izhlapevanje alkohola povzroči hiter hladilni učinek na mestu nanosa gela.

Področje uporabe
Medicinski pripomoček je namenjen za podporo pri zunanjem zdravljenju artritisa in za zmanjšanje bolečega stanja vročih in oteklih sklepov.

Navodila za odmerjanje, vrsta in trajanje uporabe
Kdaj, kako pogosto in kako dolgo naj se uporablja Arthritis gel? Po potrebi se lahko uporabi večkrat dnevno. Gel nanesite neposredno iz tube in ga vmasirajte v kožo prizadetega dela telesa. Priporočilo za odmerjanje gela: nanesite 0,25 g oz. za velikost grahovega zrna na roko, zapestje ali komolec, in 0,5 g, oz. za velikost 2 zrn graha na stopalo, gleženj ali koleno. Če se stanje po 2–3 dneh uporabe ne izboljša ali pa se simptomi poslabšajo, se posvetujte z zdravnikom. Izdelek je namenjen začasni uporabi. Ljudje z alergijo na alkohol ali katero drugo sestavino naj tega izdelka ne uporabljajo.

Pomembno
Hranite izven dosega otrok. Ni dokazov, da se izdelek ne bi smel uporabljati med nosečnostjo ali dojenjem.

Kontraindikacije
Arthritis gel se ne sme uporabljati, če ste preobčutljivi na katerokoli sestavino. Izdelka ne uporabljajte sočasno z drugimi izdelki na istem delu kože.

Medsebojno delovanje drugih zdravil
Da se izognete interakcijam z drugimi zdravili, jih nanesite z zamikom ene do dveh ur, oziroma se posvetujte z zdravnikom.

Navodila za uporabnost medicinskega pripomočka
Arthritis gel se lahko uporablja le do datuma označenega na škatlici (uporabno do konca)

Farmacevtska oblika in vsebina
Originalno pakiranje s 50 ml gela.

Sestava
Aktivne sestavine: mešanica alkohola in vode Druge sestavine: Mentol, raztopina natrijevega hidroksida, kanabidiol (CBD), navzkrižni akrilatni polimer, izopropil miristat, kafra, fitinska kislina. Brez konzervansov. Hranite na hladnem in suhem, zaščiteno pred sončno svetlobo. Majhne spremembe v barvi nimajo vpliva na učinkovitost izdelka. Vsebino odprte tube porabite v 30 dneh.

Distributer: NaturaMedica d.o.o., Novi dom 33b, SI-1420 Trbovlje, tel. 0356 30022
Proizvajalec: CANNORDIC A/S Fruebjergvej 3 Copenhagen 2100 Denmark.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje. EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ...