Bach Esenca št. 10 - Divja jablana (Crab Apple), kapljice (20 ml)

Pakiranje 20 ml
12,80€

iz stresne urejenosti v popolno prijetnost

Pripomore tistim, ki se ne morejo znebiti občutka, da so nečisti. Pogosto gre pri tem za kaj na videz malo pomembnega. Včasih pa gre lahko za resno bolezen. A je ta skoraj neopažena v primerjavi s problemom, da se počuti človek nečistega.V obeh primerih gre za ljudi, ki si prestrašeno prizadevajo, da bi se osvobodili stvari, ki obvladuje vse njihovo mišljenje. Da, njim se zdi le-ta tako pomembna, da si na vsak način želijo, osvoboditi se je. Taki ljudje obupajo, če zdravljenje ne pomaga.

Uporaba:
2 kapljice kanite neposredno na jezik ali raztopite v kozarcu vode in pijte po požirkih.
Zaužijte po potrebi.

Raztopina v steklenički 
(uporabno dalj časa):
izberite največ 7 esenc.
Kanite 2 kapljici vsake esence (oz. 4 RESCUE kapljice) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. konjaka), ki služi kot naravni konzervans. Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice najmanj 4 krat na dan. Mešanica je na hladnem uporabna 3 tedne.

Kapljice vsebujejo alkohol (27 vol % alkohola).

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Da bi zagotovili ustrezno nego za mastno in k aknam nagnjeno kožo v odrasli dobi, so Laboratoriji Vichy predstavili rutino Normaderm Phytosolution. Rutina Normaderm Phytosolution, ki je oblikovana na osnovi dermokozmetičnih sestavin naravnega izvora, v samo dveh korakih usmerjeno deluje na kožo, ...