Bach Esenca št. 22 - Hrast (Oak), kapljice (20 ml)

Pakiranje 20 ml
12,80€

iz preobremenjenosti v lahkotnost

Za tiste, ki si v primeru bolezni zelo prizadevajo, da bi hitro ozdraveli. Ti ljudje se ravno tako močno in vztrajno borijo, ko gre za izpolnjevanje njihovih vsakodnevnih dolžnosti. Ne odnehajo in preizkusijo drugo za drugim sredstva in možnosti, da bi spet obvladali položaj. To počno tudi še potem, ko je njihov položaj videti brezupen.
Ne odnehajo. Tako so sami s sabo pogosto nezadovoljni, če jim bolezen ali druge težave preprečijo, da bi izpolnili svoje dolžnosti, ali pa če niso sposobni, da bi drugim pomagali.
To so pogumni ljudje, ki se ubadajo z velikimi težavami, ne da bi pri tem izgubili upanje ali se vdali.

Uporaba:
2 kapljice kanite neposredno na jezik ali raztopite v kozarcu vode in pijte po požirkih.
Zaužijte po potrebi.

Raztopina v steklenički 
(uporabno dalj časa):
izberite največ 7 esenc.
Kanite 2 kapljici vsake esence (oz. 4 RESCUE kapljice) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. konjaka), ki služi kot naravni konzervans. Vzemite 4 kapljice tako pripravljene mešanice najmanj 4 krat na dan. Mešanica je na hladnem uporabna 3 tedne.

Kapljice vsebujejo alkohol (27 vol % alkohola).

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Blank slika
Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Vichy Normaderm - ob nakupu paketa za nego mastne kože nagnjene k aknam prejmete darilo + Brezplačno dostavo.

Da bi zagotovili ustrezno nego za mastno in k aknam nagnjeno kožo v odrasli dobi, so Laboratoriji Vichy predstavili rutino Normaderm Phytosolution. Rutina Normaderm Phytosolution, ki je oblikovana na osnovi dermokozmetičnih sestavin naravnega izvora, v samo dveh korakih usmerjeno deluje na kožo, ...