Banival Erbagil, krema v vrečkah (10 x 3 ml)

Banival krema –učinkovita terapija pri Balanitisu, Balanopostitisu in pri vnetjih zaradi fimoze ( pri vnetjih glavice penisa, pri vnetjih kožice penisa ).Deluje protivirusno, protibakterijsko in protiglivično. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 x 3 ml
19,00€

Banival krema Erbagil Balanitis, Balanopostitis in fimozni postbalanopostitis (pri vnetjih glavice penisa, pri vnetjih kožice penisa in pri vnetjih zaradi fimoze).

Z OZOILE Erbagil patent Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom.

Glavne sestavine: 
OZOILE (stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom), olje iz listov Melaleuca Alternifolia (čajevca), natrijev hialuronat, čebelji vosek.

Deluje proti vnetno in proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenese kisik v tkivo, ki povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva.

Vitamin E Acetat nasprotuje peroksidaciji membranskih lipidov. Pomirjujoč učinek. Zavira proste radikale.

Hialuronska kislina:
Vključuje Ozoile učinek v regeneraciji tkiva ter daje ton in čvrstost.

Čebelji vosek: 
Ima regenerativne in proti vnetne lastnosti. Ohranja vlago in zagotavlja zaščitno pregrado, kar poveča ponovno epitelizacijo.

Olje iz listov Melaeuca Altrenifolia (čajevca)
Izboljša proti-glivično delovanje Ozoila.

Indikacije:
Deluje proti Balanitisu, Balanopostitisu in fimoznem post-balanopostitisu neodvisno od vzroka. Deluje protivirusno, protibakterijsko in proti-glivično. Je učinkovita terapija v preventivi, vzdrževanju in terapiji pri težavah na koži in sluznici, ki so prizadeta zaradi vnetja, draženja, rdečice, srbenja, pekočega občutka in luščenja zaradi patogenov.

Uporaba:
Temeljito očistite prizadeto območje s čistilnim sredstvom, npr. z ActiMaris raztopino ali Idrozoilom. Na prizadeto območje nanesite zjutraj in zvečer 5 zaporednih dni. Čas terapije je odvisen od hitrosti terapevtskega odziva.

Opozorila:
Ne zaužite in hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinskega izdelka po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ne obstajajo primeri preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se to vseeno zgodi, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Trdno zaprite vrečko po uporabi. Izdelek hranite v suhem prostoru daleč od vira toplote in izpostavljenosti sončni svetlobi. Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih.

Datum uporabnosti do se nahaja na embalaži. Samo za zunanjo uporabo.

Pakiranje: 
10 vrečk po 3 ml

Mikrobiološki test Kožni alergijski test Citotoksični test brez glutena brez barvil brez alergenov brez konzervansov

Uvoznik in distributer: Z PHARM, Mira Plečnik s.p., Dunajska cesta 181,1000 Ljubljana 040 457, info@z-pharm.si

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki za vlaženje kože La Roche-Posay Toleriane Sensitive in Hydraphase so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 1. 7. do 15. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa ...