Bio-Pharma, njivska preslica

Prehransko dopolnilo je vodno alkoholni izvlečki iz zeli njivske preslice, iz listov suličastega trpotca, iz korenine črne redkve, iz listov čemaža, iz zeli navadnega rmana, iz cvetov gozdnega slezenovca, iz zeli islandskega lišaja. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.
Več...
Pakiranje 50 ml
9,55€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: pljuča, grlo
Vsebnost: zelišča

Prehransko dopolnilo je vodno alkoholni izvlečki iz zeli njivske preslice, iz listov suličastega trpotca, iz korenine črne redkve, iz listov čemaža, iz zeli navadnega rmana, iz cvetov gozdnega slezenovca, iz zeli islandskega lišaja. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

100% Naraven proizvod brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov.

Uporaba:
Zaužijte 3x na dan po eno čajno žličko ali 3x na dan po 60 kapljic (2 ml) pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode.

Vsebnost:
Količine snovi izražene na priporočeno dnevno količino (180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml). 

Tekoči izvlečki:

Njivske preslice 1,8 ml
Suličastega trpotca  0,9 ml
Črne redkve 0,9 ml
Čemaža 0,9 ml
Navadnega rmana 0,6 ml
Gozdnega slezenovca 0,6 ml
Islandskega lišaja  0,3 ml

Sestava:
Vodno alkoholni izvlečki (1:10) iz zeli njivske preslice (Equisetum arvense herba),  (1:10) iz listov suličastega trpotca (Plantago lanceolata folium), (1:10) iz korenine črne redkve (Raphanus sativus var. niger radix), (1:10) iz listov čemaža (Allium ursinum folium), (1:10) iz zeli navadnega rmana (Achillea millefolium herba), (1:10) iz cvetov gozdnega slezenovca (Malva sylvestris flos), (1:10) iz zeli islandskega lišaja (Cetraria islandica herba).     

Opozorilo: 
Priporočena dnevna količina: 180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hraniti na sobni temoeraturi.

Proizvod ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere.

Poreklo: Slovenija

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...