BioBran 1000, vrečke (30 vrečk)

BioBran MGN-3 je prehransko dopolnilo, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom
Več...
Pakiranje 30 vrečk
Poštnina Brezplačna poštnina
114,72€

BioBran MGN-3 je vrhunski proizvod, pripravljen iz dietnih vlaknin iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom. 

To zagotovlja optimalno absorpcijo (vsrkanje) v krvožilje. Glavna sestavina so naravne spojine arabinoksilana. V postopku priprave se s pomočjo encimov iz gob šitake (Lentinula edodes) pretvorijo v kratke, vodotopne dietne vlaknine (MGN-3). 

BioBran ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance.

Uporaba:
Tablete se zaužije takoj po obroku, prašek pa 20 min. po obroku. BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo.

BioBrana se uporablja: 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno. Pri odraslih je to od 1 - 3 vrečice dnevno. Vsebino vrečice se 20 minut po obroku razmeša v vodi in popije. Priporoča se redno jemanje BioBrana skozi daljše obdobje (več mesecev, oz. let), ne da bi se zmanjšala njegova učinkovitost (ne pride do hipoodzivnosti). Vedno se začne z jemanjem 3 x 1 vrečice BioBrana dnevno, do dva meseca. Nato se preide na vzdrževalni odmerek 1 vrečico BioBrana dnevno. Povišan odmerek se lahko po potrebi jemlje tudi dalj časa.

Vsebnost in sestavine:
Sestava v 1 vrečiciMGN-3 spojina arabinoksilana 1000 mg, mikrokristalinična celuloza, koruzni škrob (stabilizator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju).

Neto količina: 30 vrečic je 60 g.

Opozorila:
Ni primeren za tiste, ki jemljejo zaviralce imunskega odziva (imunosupresive), saj se učinki lahko izničijo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka ne smete prekoračiti. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru nedosegljivo otrokom. Številka serije in rok uporabnosti sta odtisnjena na embalaži.

Proizvajalec: Daiwa Pharmaceutical Co. Ltd., Japonska,
Distributer: NaturaMedica d.o.o., Trbovlje, tel. 0356 300 22.

Blank slika

Druge oblike

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...