BioBran 250 (50 tablet)

BioBran MGN-3 je pripravljen iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom tako, da se zagotovi optimalna absorpcija (vsrkanje).
Več...
Pakiranje 50 tablet
47,54€

BioBran

BioBran, MGN-3 je pripravljen iz ovojnice riža (bran) in izboljšan s patentiranim encimskim postopkom tako, da se zagotovi optimalna absorpcija (vsrkanje).

Sestavina MGN-3 so naravne spojine arabinoksilana (vodotopne dietne vlaknine). Te vlaknine se absorbirajo v tankem črevesju.

BioBran MGN-3 ne vsebuje genetsko spremenjenih sestavin. Primeren je tudi za vegetarijance.

Kaj je MGN-3?

MGN-3 je produkt napredne ekstrakcija sestavin iz riževih ovojnic. To so predvsem naravne vodotopne vlaknine spojine arabinoksilana.

Za pridobivanja ekstrakta se uporablja poseben postopek, ki vključuje patentirane encime, pridobljene iz japonskih shiitake gob. Shiitake gobe naravno proizvajajo encim, ki specifično pripomore k lažji ekstrakciji vodotopnih dietnih vlaknin iz ovojnice riža.

Ovojnico riža nazivamo tudi kot 'bran', in ker je izdelek ekstrahiran s pomočjo bioloških encimov, iz tega tudi izhaja njegovo ime - BioBran.

Uporaba BioBran tablet in priporočena dnevna količina:

Pozitivni učinek se doseže z jemanjem 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže dnevno.

MGN-3 je na voljo v obliki tablet (BioBran 250) in vrečk s praškom (ImunoBran 1000). Vsebina ene vrečke je po vsebnosti sestavine MGN-3 enaka 4 tabletom BioBrana. Tablete se zaužije takoj po obroku, vrečke s praškom pa razmeša v tekočini in popije 20 minut po obroku.

Osnovno jemanje je 2 – 4 tablete BioBrana dnevno.

BioBran začnite jemati čim prej. Vedno začnite s 3 x 1 vrečko (ali 3 x 4 tabletami) BioBrana dnevno, do dva meseca. 

Nato lahko preidete na vzdrževalni odmerek 1 vrečko (4 tablete) BioBrana dnevno, po obroku. Jemlje naj se dlje časa.

BioBran je popolnoma varen za jemanje, tudi pri otrocih, kjer se doziranje prilagodi glede na otrokovo telesno težo. -> 15–45 mg MGN-3 na kg telesne teže

Sestavine:
V 1 tableti:
 MGN-3 spojina arabinoksilana 250 mg, mikrokristalinična celuloza, koruzni škrob (stabilizator), kakao prah (barvilo), glicerolni estri maščobnih kislin (emulgator), dekstrin (stabilizator), trikalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju) in silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju).

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri sobni temperaturi in v suhem prostoru.

Blank slika

Druge oblike

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...