Candidax MED, tablete

Odpravlja in prepreči prebavne težave zaradi okužbe s Candido Albicans. Tvori zaščitno pregrado na sluznici pred Candido Albicans.
Več...
Pakiranje 30 tablet
19,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: sluznica, prebavila
Simptom: kandida, okužba, prebava
Vsebnost: zelišča
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Candidax MED je medicinski pripomoček na osnovi rastlinskih učinkovin ter laktobacilov, ki s sinergičnim delovanjem ščitijo sluznico prebavil v primeru težav, ki so posledica različnih dejavnikov, med drugimi okužba s Candido Albicans. Candidax MED deluje na osnovi naslednjih mehanizmov:

 • Ustvari zaščitno pregrado sluznice na steni prebavil in s tem ščiti sluznico pred vdorom zunanjih dejavnikov, med drugim Candido Albicans in drugi mikroorganizmi.
 • Zavira sposobnost razmnoževanja ter prepreči razvoj patogenih mikroorganizmov (predvsem Candide Albicans) in pripomore k obnovi normalnega fiziološkega delovanja prebavnega trakta, vključno z obnovo endogene prebavne flore.
 • V prebavilih ustvari viskozni gel, ki veže in absorbira glive kot je Candida Albicans ter strupe, ki jih proizvaja, ki se nato na naraven način izločijo z odvajanjem.

Indikacija:
Candidax MED pomaga pri odpravljanju in preprečevanju okužb in ostalih težav, z značilnim vidnim zmanjšanjem specifične ugodne mikroflore prebavil in posledičnem razvoju gliv vrste Candida Albicans. Priporoča se predvsem pri vseh stopnjah porušenega prebavnega ekosistema, kot posledica daljših antibiotičnih in antimikotičnih terapij, stresnih situacij, oslabljenega imunskega sistema, prisotnosti plinov v gastrointestinalnem traktu. Tvori aktivno zaščito pred vdorom gliv in mikroorganizmov, jih absorbira in naravno izloči.

Uporaba:
Svetuje se zaužitje ene tablete, dvakrat dnevno, pred glavnima obrokoma, z veliko vode.

Sestavine:
Sredstvo za zgoščevanje:natrijev alginat; korenina sleza (Althaea officinalis), šipek (Rosa canina), ameriški slamnik (Echinacea angustifolia), korenina ratanije (Krameria triandra), suhi ekstrakt propolisa, Lactobacillus acidophilus, olje čajevca (Tea tree oil), eterično olje nageljna (Eugenia caryophyllata), stabilizator: ksantan gumi.

Opozorila:
Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom. Candidax MED se lahko uporablja v času antibiotične terapije po predhodnem posvetu z zdravnikom. 

Vsebnost: 30 tablet po 850 mg e 25,5 g

Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research srl – Via alla Spiaggia 7/A – 23900 Lecco - Italija
Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...