Cellfood Silicij Plus, kapljice

Sestavine - Cellfood Silicij Plus je izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin. Cellfood Silicij Plus ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena.
Več...
Pakiranje 118 ml
40,77€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: mišice, koža, nohti, lasje, zobje
Vsebnost: minerali
Zdravje: starost, vitalnost

Sestavine - Cellfood Silicij Plus je  izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin. Cellfood Silicij Plus ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. Cellfood Silicij Plus ne vsebuje sestavin, ki so prepovedana na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze. Cellfood Silicij Plus  ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.

Uporaba:
Zaužijemo ga dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) po 15 kapljic, ki jih nakapljamo v kozarec dobre vode ali soka.

Sestavine:

Sestavina V 100 g v dnevnem odmerku - 30 kapljic (1,5 ml) *%PDV
Silicij (SiO2) 6,6 g 500 mg /
Cellfood   126 mg /

*Priporočeni dnevni vnos v %.

Koloidna raztopina Cellfood (v sledovih minerali globokomorskih sedimentov, 17 aminokislin in 34 encimov rastlinskega izvora, rižev kis).

Izdelek ne vsebuje alergenov.

Država porekla:
ZDA.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...