Coliprev, peroralne kapljice (15 ml)

Coliprev peroralne kapljice so prehransko dopolnilo z encimom laktaza, ki izboljšuje prebavo laktoze pri osebah, ki imajo težave s prebavo laktoze.
Več...
Pakiranje 15 ml
13,58€
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: trebuh
Vsebnost: encimi
Zdravje: dojenčki

Coliprev peroralne kapljice so prehransko dopolnilo z encimom laktaza, ki izboljšuje prebavo laktoze pri osebah, ki imajo težave s prebavo laktoze.

Občutljivost na laktozo je spremenljiva lahko tudi v celoti izzveni. Težave zarado prebave laktoze se kažejo na različne načine. O vlogi laktoze v prehrani in težava pri prebavi laktoze se pogovorite s strokovnjakom.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek in navodilo za uporabo. Odrasli in otroci: 30 kapljic na obrok. Ob uporabi ColiPrev kapljic pri dojenčkih je potrebno priporočeni odmerek za odrasle ustrezno prilagoditi. Odmerjanje za dojenčke je opisono v priloženih navodilih. Prehransko dopolnilo je treba zaužiti z vsakim obrokom, ki vsebuje laktozo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Priporočen odmerek na obrok:

Starost Količina mleka na hranjenje Število kapljic na obrok Količina laktaze na obrok
0 do 2 tedna 60 do 90 ml 5 kapljic 750 FCC
3 do 4 tedne 120 ml 6 kapljic 900 FCC
1 do 2 meseca 150 ml 8 kapljic 1200 FCC
3 do 4 mesece 180 ml 9 kapljic 1350 FCC

1 FCC = 0,333 μL

Če se odločite pripraviti obrok za dojenčka uro ali več pred hranjenjem, dodajte mleku 4 kapljice prehranskega dopolnila Coliprev. Zaradi podaljšanega časa za razgradnjo laktoze 4 kapljice zadostujejo ne glede na količino mleka. Pripravljen obrok hranite v hladilniku do 4 ure.

Kapljic Coliprev ne dodajajte prevročemu ali prehladnemu mleku. Če neugodje pri dojenčku vztraja, se posvetujte z zdravnikom.

Vsebnost:

  Steklenička (15 ml) 1 kapljica (0,05 ml) 30 kapljic (1,50 ml)
Laktaza 45.000 FCC* 150 FCC 4500 FCC

*FCC je enota za aktivnost laktaze (Food Chemicals Codex)

Sestavine:
laktaza 56,9%, želirno sredstvo: glicero; voda; stabilizator: kalijev klorid.

Opozorila: 
ColiPrev je prehransko dopolnilo z encimo laktaza, pridobljene z ekstrakcijo iz plesni Aspergyllus oryzae. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnoteženega prehrana in zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjujte na suhem mestu, zaščliteno pred svetlobo in toploto. Neporabljeno količino zavrzite v treh tednih.

Coliprev vsebuje encim, ki je občutljiv na toploto. Priporočamo, da Coliprev dodate izdelkom, ki imajo sobno temperaturo. Vedno natančno upoštevajte navodila, ki so priložena izdelku.

Coliprev shranjujte na suhem mestu v originalnem pakiranju pri temperaturi do 25° C. Izogibajte se izpostavljanju izdelka svetlobi ali toploti. Neporabljen izdelek zavrzite v 3 tednih po odprtju. Izdelka ne uporabljajte po datumu roka uporabnosti navedenemu na ovojnini. Po odprtju hranite plastenko v pokončnem položaju. 

Proizvajalec: NEOSANTÉ Health Solutions, S.A. Rua Dr. António Dias Pinheiro, n 370 2750-294 Cascais, PORTUGALSKA Tel.: (+351)211 452 070.
Zastopnik: Carso pharm, d.o.o., Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail:  info@carsopharm.com

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 1. 12.  do 14. 12. 2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo. Brezplačna ...