izbor

Crystal Body Deodorant, stik (120 g)

Naravni dezodoranti Crystal brez aluminijevega klorohidrata.
Naravni kristalni kamen v obliki stika z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni.
Več...
Pakiranje 120 g
7,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: stik
Oznaka: potenje
Vsebnost: deodorant

Naravni kristalni kamen v obliki stika z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni.

Sestava kristalnega kamna CRYSTAL body deodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata!

Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav.

CRYSTAL body deodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Uporaba:
Stik navlažimo pod tekočo vodo in nanesemo  na predele izpostavljene potenju, takoj po prhanju.

Sestavine (INCI)
:
Potassium Alum.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...