DietPharm Magnezij z vitaminom C in B6, šumeče tablete (30 tablet)

Magnezij 375 je prehransko dopolnilo s sladili in dodanim vitaminom C ter B6 v obliki
Več...
Pakiranje 30 šumečih tablet
9,96€

DietPharm Magnezij z vitaminom C in B6 šumeče tablete je prehransko dopolnilo s sladili in dodanim vitaminom C ter B6 v obliki.

Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov in delovanju mišic. 

Magnezij, vitamin c in vitamin b6 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, sproščanju energije pri presnovi in delovanju živčnega sistema.

Uporaba:
Dnevni odmerek je ena šumeča tableta, ki se pred uporabo raztopi v kozarcu vode ( približno 2 dcl.) Če nastane usedlina, je potrebno rastopino premešati in potem popiti. Izdelek je namenjen odraslim osebam ( nad 14 let)!

Vsebnost:

Sestavine: V priporočenem dnevnem odmerku (1 tableta) PDV/RDA*% za 1 tableto
Magnezij (magnezijev karbonat) 375 mg 100
Vitamin C (L-askorbinska kislina) 120 mg 150
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 1,4 mg 100

*priporočen dnevni vnos.

Sestavine:
magnezijev karbonat, kislina:citronska kislina, sedstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, sredstvo za ohranjanje vlage: sorbitol, L-askorbinska kislina, koruzni škrob, inulin, aroma limone, sladila: natrijev saharin i natrijev ciklamat, piridoksin hidroklorid, barvilo: riboflavini.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena prehrana in zdrav način življenja so pomembni za zdravje.

Način shranjevanja:
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hraniti v suhem in temnem prostoru, v dobro zaprtem vsebniku, pri temparaturi do 25 °C.

Proizvajalec: FIDIFARM d.o.o., Obrtnička 37, Rakitje, 10 437 Bestovje, Hrvatska.
Dobavitelj za Slovenijo: PromoFarmacija, Mariborska 61, 3000 Celje, mail: promofarmacija@gmail.com

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje. Akcija poteka 28. 6. do 30. 6. 2022. Akcija ne velja za izdelke CeraVe, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.