doc nature's Vražji Krempelj, roll-on (50 ml)

Medicinski pripomoček doc nature’s Vražji krempelj Roll-On lajša in blaži bolečine v mišicah in sklepih ter posttravmatsko bolečino. Deluje s kombiniranim grelno-hladilnim učinkom.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,45€

Medicinski pripomoček doc nature’s Vražji krempelj Roll-On lajša in blaži bolečine v mišicah in sklepih ter posttravmatsko bolečino. Deluje s kombiniranim grelno-hladilnim učinkom. 

doc nature’s Vražji krempelj Roll-On se uporablja za:

  • kontrakture (otrdelost, omejena gibljivost)
  • dislokacije
  • zvine
  • mišične krče
  • raztezanje
  • otekline (zmanjšanje edema)
  • razne poškodbe.

Uporaba:
doc nature’s Vražji krempelj Roll-On uporabljajo lahko odrasli in otroci, starejši od 7 let. Gel nanesite 3 ali 4-krat dnevno na prizadeto mesto in ga nežno vmasirajte. Po uporabi umijte roke in dobro zaprite izdelek

Sestavine:
Prečiščena voda, alkohol, ekstrakt vražjega kremplja (izvleček korenine Harpagophytum procumbens), izvleček preslice (Equisetum arvense), zelena glina, mentol, kafra, lavril glikol eter PPG-1-PEG-9, karbomer, olje poprove mete (olje mentha pipergarita) , timijanovo olje (olje Mentha pipergarita), olje timijana, olje rožmarina (olje Rosmarinus ofcinalis), olje cajeputa (olje Melaleuca leukadendron), natrijev hidroksid, barvilo CI42090 Brilliant Blue.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo! Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 7 let. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte, če ste alergični na (preobčutljivi za) učinkovino ali katero koli drugo sestavino tega medicinskega pripomočka. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. Če ste v preteklosti že imeli epileptične napade, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Izogibajte se stiku z očmi in sluznicami. Ne nanašajte na odprte rane in poškodovano ali razdraženo kožo. Ne uporabljajte pod okluzivnimi povoji. Ne uporabljajte skupaj z drugimi kremami, balzami, izdelki za vtiranje, pršili ali masažnimi olji. Ob zaužitju se nemudoma posvetujte z zdravnikom, farmacevtom ali službo za nujno medicinsko pomoč. Če bolečina traja dlje kot 5 dni ali ob draženju po uporabi prenehajte uporabljati in se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte z grelnimi napravami. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži. Ne uporabljajte, če je izdelek poškodovan.

Shranjevanje:
Shranjujte pri sobni temperaturi (od 15 °C do 25 °C) v suhem in temnem prostoru v originalni embalaži.

Proizvajalec: guterrat Gesundheitsprodukte, Eduard-Bodem-Gasse 6, Innsbruck, Avstrija, doc@guterrat.net
Distributer: InnoPharma, d. o. o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, info@innophama.biz.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Ob nakupu La Roche-Posay nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2023 ...