Domacel, hladilno mazilo (150 g)

Z uporabo hladilnega mazila za dojenčke Domacel bo vstop malega otroka v veliki svet prijetnejši, preprostejši in bolj vesel.
Več...
Pakiranje 150 g
7,77€
Lastnosti
Oblika: mazilo
Mesto uporabe: roke, noge
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: otroci, zaščita kože, nega

Posamezne sestavine v izdelku imajo zaščitni, negovalni in hladilni učinek. Lanolin kot nosilec vodnega dela, ima hladilni učinek, vazelin s parafinom daje mazljivost in zaščiti kožo pred izločki, olivno olje pa ima funkcijo hranljivosti in zaščite.

Uporaba:
Hladilno mazilo za dojenčke Domacel se nanese in nežno razmaže na območju telesnih izločil dojenčka. Nanos je priporočljiv ob vsakem previjanju oz. večkrat na dan. Na območje izločil nanešeno mazilo ne dopusti takojšnega stika izločkov s kožo. Priporočamo občasen nanos mazila v pregibih kože. Naneseno mazilo ne sme presegati več kot petino kože uporabnika. Hladilno mazilo Domacel lahko uporabljajo tudi odrasli za zaščito suhe in občutljive kože na rokah, nogah in pregibih.

Sestavine (INCI):
Aqua, Petrolatum, Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil, Paraffinum Liquidum. Brez dodanih konzervansov.

Dobavitelj in proizvajalec: Medicaplast d.o.o., Podjelovo brdo 10 , Sovodenj 4225, Slovenija.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust* + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30 €. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici: Akcija traja od 17. 9. do 20. 9. 2021. *Akcija ne ...