Ekolife Natura ekološka alga Chlorella, tablete (240 tablet)

Chlorella je rod enoceličnih zelenih alg, ki pripadajo deblu Chlorophyta. Je okrogle oblike in je brez bičkov. Zaradi klorofila ima Chlorella izrazito svojo značilno zeleno barvo.
Več...
Pakiranje 240 tablet
33,31€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: živčevje, kri
Oznaka: utrujenost
Vsebnost: alge, vitamin B12
Zdravje: presnova, odpornost

Ime Chlorella izhaja izhaja iz grške izpeljanje “Chloros”, kar pomeni, zeleno in latinske pomanjševalnica “pripono ella”, kar pomeni, majhna. 

Alga Chlorella vsebuje: 

Vitamin B12, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k presnovi homocisteina, k normalnemu psihološkemu delovanju in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri delitvi celic. 

Železo prispeva  k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Železo ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu, pri delovanju imunskega sistema in pri delitvi celic. 

Ekolife natura ekološka alga Chlorella je gojena in nadaljno obdelana v skladu z ekološkimi standardi. Proizvajalec ima vzpostavljen v podjetju  sistem vodenja, nadzora in sledljivosti kakovosti v skladu z ekološkimi standardi. Ekolife natura ekološka alga Chlorella ne sme vsebovati sintetičnih kemikalij, ne sme biti gensko spremenjena. Za gojenje Ekolife natura ekološka alga Chlorella so zelo stroge zahteve glede vodnega vira in okolja. Ekolife natura ekološka alga Chlorella je certificirana s strani pooblaščenega ekološkega kontrolnega organa.

Uporaba:
Navodila za uporabo:
 3x2 tableti dnevno pred ali po obroku, zaužiti z zasdostno količino vode oz. največ 20 tablet dnevno.

Vsebnost:

Hranilne vrednosti: V 3 g (6 tablet) %PDV*
Energijska vrednost 41 kJ/10 kcal  
Maščobe 0,4 g  
-od tega nasičene 0,06 g  
Ogljikovi hidrati 0,5 g  
-od tega sladkorji 0,01 g  
Beljakovine 1,7 g  
     
Vitamin B12 1,8 μg 72%

Železo

3 mg 21,42%

Klorofil

45 mg  

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Sestavine: ekološka alga Chlorella tablete 500mg.

Alga Chlorella je vir beljakovin, vitamina B12 in železa.

Opozorila:
Po odprtju embalaže hraniti na suhem in hladnem. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...