Ensure Plus Advance, kava - 4 x 220 ml

Za prehransko uravnavanje podhranjenih bolnikov in/ali bolnikov z izgubo mišične mase, moči in funkcionalnosti mišic.
Več...
Pakiranje 4 x 220 ml
14,10€

Živilo za posebne zdravstvene namene

1,5 kcal/ml

Za prehransko uravnavanje podhranjenih bolnikov in/ali bolnikov z izgubo mišične mase, moči in funkcionalnosti mišic. Ensure Plus Advance je visokoenergijska, popolna in uravnotežena formula za peroralno uporabo, bogata z beljakovinami in vitaminom D, ki vsebuje FOS* in CaHMB**. Za peroralno uporabo.

Priporočeno odmerjanje:
2 plastenki/dan.

Navodila za uporabo:
Pripravljeno za uporabo. DOBRO PRETRESITE. Po odprtju pokrijte, shranite v hladilniku in porabite v 24 urah. Zaprt izdelek shranjujte pri sobni temperaturi.

Pomembno obvestilo:
Ta izdelek je primeren kot dopolnilni vir prehrane in se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za osebe z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo. Brez glutena.

Shranjevanje:
Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi. Po odprtju ga hranite v hladilniku, neuporabljenega pa po 24 urah zavrzite.

Sestavine:
voda, hidroliziran koruzni škrob, mlečne beljakovine, saharoza, rastlinska olja (repično, koruzno), izolat sojinih beljakovin, FOS*, minerali (kalijev citrat, tribazični kalcijev fosfat, natrijev citrat, magnezijev karbonat, kalijev klorid, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kalijev jodid, kromov klorid, natrijev selenat), CaHMB**, barvilo: E150c, aroma (mlečne beljakovine), emulgator: sojin lecitin, stabilizatorji (E460, E466, E418), holin klorid, regulator kislosti: E525, vitamini (C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, beta-karoten, B1, B6, B2, vit.A palmitat, folna kislina, K1, D3, biotin, B12), Lkarnitin.

*Fruktooligosaharidi.
**Kalcijev β-hidroksi-β-metilbutirat monohidrat.

Alergeni: Soja in mleko.

Izdelovalec:
Izdelano v EU. SI - Abbott Laboratories d.o.o., Dolenjska cesta 242c, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Slika je simbolična.

Avene Cleanance izdelki so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Cleanance izdelki so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Cleanance izdelki za nego mastne kože nagnjene k aknam so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 23. 3. do 30. 3. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Avene Cleanance, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.