Ensure Two Cal, vanilija (200 ml)

Ensure TwoCal je namenjen za dietetsko uravnavanje bolezensko podhranjenih bolnikov, pri katerih obstaja ta nevarnost.
Več...
Pakiranje 200 ml
3,10€

Živilo za posebne zdravstvene namene

2,0 kcal/ml

Ensure Two Cal vanilija je visokoenergijska, popolna in uravnotežena formula za bolnike z visokimi prehranskimi zahtevami ali omejenim vnosom tekočine.

Ensure TwoCal je namenjen za dietetsko uravnavanje bolezensko podhranjenih bolnikov, pri katerih obstaja ta nevarnost. Za peroralno uporabo.

Priporočeno odmerjanje:
Kot edini vir prehrane 4-5 pakiranj/dan, kot dopolnilna prehrana 1-2 pakiranji/dan.

Navodila za uporabo:
Izdelek je pripravljen za uporabo. Pred uporabo morate izdelek dobro pretresti. Po odprtju ga pokrijte in ga hranite v hladilniku. Porabite v roku 24 ur.

Sestavine:
Voda, hidrolizirani koruzni škrob, maltodekstrin, mlečne beljakovine, rastlinsko olje (sončnično olje z visokim deležem oleinske kisline, sojino olje, repično olje), saharoza, FOS*, minerali (magnezijev klorid, natrijev citrat, kalijev citrat, dibazicni kalijev fosfat, magnezijev sulfat, kalcijev karbonat, kalijev klorid, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat, kalijev jodid), emulgator: sojin lecitin, arome, holinijev klorid, Vitamini (C, niacinamid, kalcijev pantotenat, B6, B1, B2, vit. A palmitat, folna kislina, biotin, K1, D3, B12), tavrin, L-karnitin.

Alergeni: Mleko in soja.

Pomembno obvestilo:
Izdelek je primeren kot edini vir prehrane ali kot dodatek k prehrani. Uporablja se pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno (intravensko) uporabo.

Shranjevanje:
Zaprt izdelek je potrebno hraniti na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do konca: označeno na original ovojnini. Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Proizvajalec: Abbott Laboratories B.V., Zwolle, Nizozemska

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 24.9. do 30.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.