Ensure Two Cal, vanilija

Ensure TwoCal je namenjen za dietetsko uravnavanje bolezensko podhranjenih bolnikov, pri katerih obstaja ta nevarnost.
Več...
Pakiranje 200 ml
3,10€

Živilo za posebne zdravstvene namene

2,0 kcal/ml

Ensure Two Cal vanilija je visokoenergijska, popolna in uravnotežena formula za bolnike z visokimi prehranskimi zahtevami ali omejenim vnosom tekočine.

Ensure TwoCal je namenjen za dietetsko uravnavanje bolezensko podhranjenih bolnikov, pri katerih obstaja ta nevarnost. Za peroralno uporabo.

Priporočeno odmerjanje:
Kot edini vir prehrane 4-5 pakiranj/dan, kot dopolnilna prehrana 1-2 pakiranji/dan.

Navodila za uporabo:
Izdelek je pripravljen za uporabo. Pred uporabo morate izdelek dobro pretresti. Po odprtju ga pokrijte in ga hranite v hladilniku. Porabite v roku 24 ur.

Sestavine:
Voda, hidrolizirani koruzni škrob, maltodekstrin, mlečne beljakovine, rastlinsko olje (sončnično olje z visokim deležem oleinske kisline, sojino olje, repično olje), saharoza, FOS*, minerali (magnezijev klorid, natrijev citrat, kalijev citrat, dibazicni kalijev fosfat, magnezijev sulfat, kalcijev karbonat, kalijev klorid, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat, kalijev jodid), emulgator: sojin lecitin, arome, holinijev klorid, Vitamini (C, niacinamid, kalcijev pantotenat, B6, B1, B2, vit. A palmitat, folna kislina, biotin, K1, D3, B12), tavrin, L-karnitin.

Alergeni: Mleko in soja.

Pomembno obvestilo:
Izdelek je primeren kot edini vir prehrane ali kot dodatek k prehrani. Uporablja se pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno (intravensko) uporabo.

Shranjevanje:
Zaprt izdelek je potrebno hraniti na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do konca: označeno na original ovojnini. Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Proizvajalec: Abbott Laboratories B.V., Zwolle, Nizozemska

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...