Erbagil Procten, krema v tubi (40 ml)

Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom.
Več...
Pakiranje 40 ml
19,00€

Procten Krema inovacija pri lokalnem zdravljenju proktitisa, analnih razpok, hemoroidov in ulceroznega proktokolitisa. Obnavlja škodo povzročeno z obsevanjem in deluje proti vnetjem, rdečici, srbenju, pekočem občutku in otekanju. Vsebuje lubrikant in ima zaščitno delovanje ter stimulira obnovo tkiva in re-epitelizacijo.Ozonidi iz Ozone delujejo proti vnetno in proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenesejo kisik v tkivo, ki povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva.

Bio-peroksidi iz Ozone - Delujejo proti oksidativnemu in degenerativnemu procesu in še naprej delujejo kot bio-oksidant na bakterije, glive in viruse. 

Vitamin E acetat nasprotuje peroksidaciji membranskih lipidov. Pomirjujoč učinek. Zavira proste radikale.

Natrijev hialuronat - Posebna viskoelastičnost HA prispeva k fizični zaščiti analno-rektalne sluznice. Je učinkovit pri obnavljanju vezivnega tkiva in regeneraciji tkiva. 

Gliciretinska kislina - Izboljša proti vnetno delovanje ozonidov. Lajša srbenje.

Olje iz listov Melaleuca Alternifolia( čajevca) - izboljša proti-glivično delovanje bio-peroksidov.

Ekstrakt iz listov črnega ribeza - Flebotonsko delovanje in zaščita žil.

Arginin - Zmanjša analni pritisk in stimulira obnovo tkiva. 

Čebelji vosek -Ima regenerativne in proti vnetne  lastnosti. Ohranjuje vlago in zagotavlja zaščitno pregrado, kar poveča ponovno epitelizacijo.

Uporaba:
Temeljito očistite prizadeto območje s čistilnim sredstvom , npr. z ActiMaris raztopino ali Idrozoilom. Proktitis : pritrdite na tubo priloženo  rektalno šobo in nanesite na prizadeto območje ponoči, zjutraj in po vsakem odvajanju, dokler ni stanje nadzorovano.

Razjede in hemoroidi: nanesite proizvod direktno na prizadeto področje. Čas zdravljenja je odvisen od hitrosti terapevtskega odziva. Do pomembnega izboljšanje običajno pride že  tretji dan. 

Opozorila:
Ne zaužite in hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinski izdelek po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ne obstajajo primeri preobčutljivosti ali stranskih učinkov , če pa se to vseeno zgodi, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo  medicinskega pripomočka si dobro  umijte roke. Trdno zaprite  tubo po uporabi. Izdelek hranite v suhem prostoru daleč od vira toplote in izpostavljenosti sončni svetlobi. Po odprtju je priporočljivo  izdelek porabiti  v 6 mesecih. Datum uporabnosti do se nahaja na embalaži.

Samo za zunanjo uporabo.

Glavne sestavine:
Ozoile (stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom), arginin, ekstrakt iz listov črnega ribeza, gliciretinska kislina, olje iz listov Melaleuca Alternifolia (čajevca ), natrijev hialuronat, čebelji vosek.

Mikrobiološki test
Kožni alergijski test
Citotoksični test
brez glutena
brez barvil
brez alergenov
brez  konzervansov

Uvoznik in distributer: Z PHARM, Mira Plečnik s.p., Dunajska cesta 181,1000 Ljubljana

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...