Eterično olje Ilang-Ilang Eteris (10 ml)

Aromaterapija - Nasveti za pisano jesensko uporabo.
Eterično olje ilang-ilanga je zaradi svojega izrazitega in prijetega vonja priljubljeno med ljubitelji aromaterapije, najdemo pa ga tudi med sestavinami mnogih parfumov.
Več...
Pakiranje 10 ml
10,56€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Vsebnost: eterična olja

V Indoneziji je navada, da poročno posteljo mladoporočencev prekrijejo s cvetovi ilang-ilanga. V deželah podnebnega pasu, kjer drevo raste (Filipini, Madagaskar, Reunion, Komorski otoki), nosijo njegove cvetove v ogrlicah, iz olja ilang-ilanga in kokosovega olja pa izdelujejo pripravke za nego las in telesa.

V kozmetiki se uporablja pri negi nečiste kože in aken, za nego nohtov, v šamponih proti poškodovanim in krhkim lasem pa tudi v izdelkih za nego po sončenju.

V mešanicah se dobro ujema z: Amyris, Bergamotka, Neroli, Jasmin, Grenivka, Geranija, Sivka, Mirta, Sandalovina …

Certifikati: Aromacert, BIO

Botanično ime Cananga odorata
Pridobivanje Parna destilacija cvetov
Vonj Cvetni, sladkast
Intenziteta vonja Močna
Nota Nizka
Maksimalna koncentracija RIFM do 10 % (1 do maks. 20 kapljic na 10 ml)

Sestavine (INCI):
CANANGA ODORATA FLOWER OIL, LINALOOL*, BENZYL BENZOATE*, FARNESOL*, GERANIOL*, BENZYL SALICYLATE*, EUGENOL*, BENZYL ALCOHOL*, ISOEUGENOL* (*NARAVNA SESTAVINA ETERIČNEGA OLJA)

Poreklo: Madagaskar.

Shranjevanje:
Hranimo pri temperaturi pod 25 ° C, zaščiteno pred svetlobo.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...