Eteris, 5% eterično olje jasmina v jojobinem olju

Aromaterapija - Nasveti za pisano jesensko uporabo.
5-odstotna raztopina 100 % čistega in naravnega eteričnega olja jasmina v kakovostnem jojobinem olju.
Več...
Pakiranje 10 ml
10,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Vsebnost: zelišča
Zdravje: masaža

Jasmin je plezalna rastlina z majhnimi zelenimi listi. Ko jasmin cveti, požene lepe bele cvetove značilne oblike in intenzivnega vonja. Čeprav jasmin raste hitro, je potrebna ogromna količina cvetov za proizvodnjo eteričnega olja.

Jasminovo eterično olje je zelo močno in prezentno. Vonj razredčenega jasmina je sofisticiran. Eterično olje jasmina velja za kralja med rožnimi olji.

Cvetove jasmina za proizvodnjo eteričnega olja nabirajo izključno ponoči, saj imajo takrat najmočnejši vonj. Eterično olje se iz cvetov ekstrahira s posebnim postopkom maceracije, ki zahteva veliko znanja in izkušenj.

Eterično olje jasmina v ponudbi je 5-odstotna raztopina čistega in naravnega eteričnega olja v najkakovostnejšem zlatem, biološko pridelanem in hladno stiskanem jojobinem olju.

Poreklo Egipt
Botanično ime Jasminum grandiflorum
Prevladujoča kemijska skupina Estri
Vonj Močan cvetni vonj
Pridobivanje Maceracija cvetov jasmina
Nota Nizka
Intenzivnost vonja Srednja

Uporaba:
Kot olje za masažo:Dodamo do 10 kapljic eteričnega olja v 10 ml osnovnega rastlinskega olja. Eterično olje lahko uporabimo tudi za aromaterapijo.

Sestavine (INCI): Simmondsia chinesis seed oil, jasminum grandiflorum oil, benzyl alcohol*, eugeniol*, isoeugenol*, benzyl salicylate*, geraniol*, farnesol*, linalool*, benzyl benzoate*
*naravna sestavina eteričnega olja

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...