Eteris, 5% eterično olje jasmina v jojobinem olju

Aromaterapija - Nasveti za pisano jesensko uporabo.
5-odstotna raztopina 100 % čistega in naravnega eteričnega olja jasmina v kakovostnem jojobinem olju.
Več...
Pakiranje 10 ml
10,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Vsebnost: zelišča
Zdravje: masaža

Jasmin je plezalna rastlina z majhnimi zelenimi listi. Ko jasmin cveti, požene lepe bele cvetove značilne oblike in intenzivnega vonja. Čeprav jasmin raste hitro, je potrebna ogromna količina cvetov za proizvodnjo eteričnega olja.

Jasminovo eterično olje je zelo močno in prezentno. Vonj razredčenega jasmina je sofisticiran. Eterično olje jasmina velja za kralja med rožnimi olji.

Cvetove jasmina za proizvodnjo eteričnega olja nabirajo izključno ponoči, saj imajo takrat najmočnejši vonj. Eterično olje se iz cvetov ekstrahira s posebnim postopkom maceracije, ki zahteva veliko znanja in izkušenj.

Eterično olje jasmina v ponudbi je 5-odstotna raztopina čistega in naravnega eteričnega olja v najkakovostnejšem zlatem, biološko pridelanem in hladno stiskanem jojobinem olju.

Poreklo Egipt
Botanično ime Jasminum grandiflorum
Prevladujoča kemijska skupina Estri
Vonj Močan cvetni vonj
Pridobivanje Maceracija cvetov jasmina
Nota Nizka
Intenzivnost vonja Srednja

Uporaba:
Kot olje za masažo:Dodamo do 10 kapljic eteričnega olja v 10 ml osnovnega rastlinskega olja. Eterično olje lahko uporabimo tudi za aromaterapijo.

Sestavine (INCI): Simmondsia chinesis seed oil, jasminum grandiflorum oil, benzyl alcohol*, eugeniol*, isoeugenol*, benzyl salicylate*, geraniol*, farnesol*, linalool*, benzyl benzoate*
*naravna sestavina eteričnega olja

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...