Eteris, naravni osvežilec prostora - limeta in grenivka (100 ml)

Eteris naravni osvežilec prostora z vonjem limete in grenivke namenjen prekrivanju neprijetnih vonjav v prostoru in osvežitvi prostora.
Več...
Pakiranje 100 ml
12,35€

Eteris naravni osvežilec prostora z vonjem limete in grenivke namenjen prekrivanju neprijetnih vonjav v prostoru in osvežitvi prostora.

Naravni osvežilci prostora Eteris za vzdrževanje prijetnega vonja v našem domu temeljijo na načelih aromaterapije. Izbrana kombinacija 100 % naravnih eteričnih olj Eteris, brez škodljivih snovi in okolju škodljivih potisnih plinov.

Ne vsebuje:

  • parfumov
  • konzervansov
  • umetnih barvil
  • organskih topil

Sestavine (INCI):
ALCOHOL DENAT., CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, CITRUS PARADISI PEEL OIL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

 

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...