akcija izbor

Eucerin Hyaluron, sprej (150 ml)

Vsi izdelki Eucerin Hyaluron-Filler so vam na voljo 25% ugodneje.
Sprej za obraz s hialuronsko kislino in glukoglicerolom, ki podpira takojšnje in dolgotrajno vlaženje za gladko in sijočo kožo.
Več...
Pakiranje 150 ml
Redna cena 9,26€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 6,95 €
6,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: aerosol
Mesto uporabe: obraz, vrat, dekolte
Oznaka: suha koža
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: vlaženje

Eucerin Hyaluron sprej - Takojšnja, dolgotrajna navlažitev za obraz, vrat in dekolte.

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja, zato postane občutljiva. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Spreji, ki ne vsebujejo vlažilnih sestavin, ne morejo vezati vlage. Čista voda hitro izhlapi in naredi kožo še bolj suho, kot je bila prej. Postane lahko občutljiva. Edinstvena formula Hyaluron spreja izboljša koži lastni sistem vlaženja, enakomerno razporedi vodo in zadrži vlago, da koža postane gladka in sijoča.

Kombinacija hialuronske kisline in glukoglicerola, ki je enak naravnemu, pomaga aktivirati naravno vlaženje kože. Glukoglicerol aktivira kanale za porazdelitev vlage, ki prenašajo vodo med kožnimi celicami in spodbujajo vlaženje kože in ravnovesje vlage od znotraj.

Uporaba:
Dozo držite 20 cm od kože in razpršite fino meglico na obraz, vrat in dekolte, kadar koli želite. Pustite 2–3 minute, da se vpije, nato nežno popivnajte. Izogibajte se stiku z očmi.

Vaša vsakodnevna redna nega kože
Čiščenje:
Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Pomiritev in navlažitev:
Pomirite in navlažite kožo s Hyaluron sprejem, kadar koli in kjer koli želite.

Sestavine (INCI):
Aqua, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Glyceryl, Glucoside, Panthenol, Pantolactone, Arginine HCL, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Opozorila:

Nevarno:

  • Zelo lahko vnetljiv aerosol.
  • Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju.
  • Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.
  • Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.
  • Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna.
  • Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.
  • Hraniti zunaj dosega otrok.
Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...