izbor

Eucerin Hyaluron, sprej (150 ml)

- Ob nakupu izdelkov Eucerin v skupni vrednosti nad 20€ prejmete darilo: Eucerin potovalni set. -

Ob nakupu izdelkov Eucerin v skupni vrednosti nad 20€ prejmete darilo: Eucerin potovalni set.
Sprej za obraz s hialuronsko kislino in glukoglicerolom, ki podpira takojšnje in dolgotrajno vlaženje za gladko in sijočo kožo.
Več...
Pakiranje 150 ml
7,53€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: Aerosol
Mesto uporabe: obraz, vrat, dekolte
Oznaka: suha koža
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: vlaženje

Eucerin Hyaluron sprej - Takojšnja, dolgotrajna navlažitev za obraz, vrat in dekolte.

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja, zato postane občutljiva. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Spreji, ki ne vsebujejo vlažilnih sestavin, ne morejo vezati vlage. Čista voda hitro izhlapi in naredi kožo še bolj suho, kot je bila prej. Postane lahko občutljiva. Edinstvena formula Hyaluron spreja izboljša koži lastni sistem vlaženja, enakomerno razporedi vodo in zadrži vlago, da koža postane gladka in sijoča.

Kombinacija hialuronske kisline in glukoglicerola, ki je enak naravnemu, pomaga aktivirati naravno vlaženje kože. Glukoglicerol aktivira kanale za porazdelitev vlage, ki prenašajo vodo med kožnimi celicami in spodbujajo vlaženje kože in ravnovesje vlage od znotraj.

Uporaba:
Dozo držite 20 cm od kože in razpršite fino meglico na obraz, vrat in dekolte, kadar koli želite. Pustite 2–3 minute, da se vpije, nato nežno popivnajte. Izogibajte se stiku z očmi.

Vaša vsakodnevna redna nega kože
Čiščenje:
Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Pomiritev in navlažitev:
Pomirite in navlažite kožo s Hyaluron sprejem, kadar koli in kjer koli želite.

Sestavine (INCI):
Aqua Butylene Glycol Sodium Hyaluronate Glicerin Glyceryl Glucoside Pantenol Pantolactone Arginine HCL Sodium Citrate Citric Acid Trisodium EDTA Sodium Hydroxide 1-2-Hexanediol Phenoxyethanol.

Opozorila:

Nevarno:

  • Zelo lahko vnetljiv aerosol.
  • Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju.
  • Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.
  • Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.
  • Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna.
  • Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F.
  • Hraniti zunaj dosega otrok.
La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...