Farmaderbe hladno stiskano ricinusovo olje

Hladno stiskano ricinusovo olje je na nek način sorodno keratinu, glavni sestavini las in nohtov, saj jim zagotavlja vlago, sijaj in hrano.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,93€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: sklepi, mišice, nohti
Oznaka: suha koža, suhi lasje
Zdravje: vlaženje, masaža

Hladno stiskano ricinusovo olje je na nek način sorodno keratinu, glavni sestavini las in nohtov, saj jim zagotavlja vlago, sijaj in hrano. Na koži ustvari film, ki omeji dehidracijo, priporočljivo pa je tudi za nego trepalnic ter pri masaži sklepov in mišic. Primerno je za suho, pordelo kožo, suhe in krhke lase ter krhke nohte.

Uporaba:
Olje nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Lahko ga v enakem razmerju zmešano tudi z lanenim oljem, nanesemo na lase in pustimo delovati vsaj 1 uro, nato si lase operemo.

Opozorila:
Shranjevati izven dosega otrok. Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo.

Sestavine (INCI):
Ricinus Communis Oil.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...