Farmatan Plus, prašek

Prašek za stabilizacijo prebavnih procesov pri domačih živalih.
Več...
Pakiranje 100 g
1,34€
Lastnosti
Oblika: prašek
Mesto uporabe: črevesje, sluznica
Zdravje: živali, zaščita

Kostanjevi tanini delujejo adstringentno, obarjajo beljakovine in v kontaktu s črevesno sluznico na površini tvorijo tanko plast netopnih beljakovin. Ta sloj ščiti sluznico pred dražljaji in tako pomirja povečano gibanje črevesja ter preprečuje vsrkavanje škodljivih snovi. Hkrati se v črevesju izloča manj tekočine in s tem zmanjšuje dehidracijo organizma. Kostanjevi tanini koagulirajo krvne beljakovine (zmanjšujejo krvavitev) in beljakovine mikroorganizmov v prebavilih (blago antiseptično delovanje).

Uporaba:
Za izboljšanje okusnosti krme, za povečanje zauživanja krme ter za stabilizacijo prebavnih procesov pri mladih odstavljenih živali in v stresnih situacijah.

Pujski: 0,5 - 0,8 g/dan/žival
Teleta: 3 - 5 g/dan/žival
Govedo: 1,5 - 3 g/dan/žival
Prah raztopimo v vodi za pitje ali pa ga umešamo v krmno mešanico oz. hrano za živali.

Sestavine:
100 g prahu vsebuje približno 74 g kostanjevih taninov in 0,1 g sladila.

Opozorila:
Izogibati se je potrebno direktnemu stiku s kožo in vdihavanju. Hraniti v suhem prostoru pri sobni temeperaturi v originalno zaprti embalaži.

Proizvajalec: Tanin Sevnica d.d., Hermanova 1, 8290 Sevnica, Slovenija.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...