Favn zeliščna masaža (250 ml)

Zeliščna masaža je v celoti izdelana iz naravnih surovin. Narejena po stari, preizkušeni recepturi, z mentolom in kafro ter eteričnimi olji evkalipta, bora, timijana in brina.
Več...
Pakiranje 250 ml
9,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: hrbet, mišice
Vsebnost: zelišča
Zdravje: masaža, šport

Zeliščna masaža je v celoti izdelana iz naravnih surovin. Narejena po stari, preizkušeni recepturi, z mentolom in kafro ter eteričnimi olji evkalipta, bora, timijana in brina. 

Ne vsebuje konzervansov in barvil. Se hitro vpija v kožo in ne pušča mastnih sledi in madežev na oblačilih, primerna je za vsakodnevno nego telesa. Prednost izdelka je v njegovi učinkovitosti, prijetnem vonju in možni vsestranski uporabi.

Mentol in kafra hladita, dajeta občutek svežine. Za nego in uravnavanje vlažnosti pa sta raztopini dodana urea in rastlinski glicerin.

Osvežuje, sprošča in poživlja pri utrujenosti in večjih telesnih naporih. Ogreje mrzle okončine.

Uporaba:

  • Masažna tekočina: nanašamo na želena mesta in s krožnimi gibi vtiramo v kožo.
  • Obkladek: prepojimo gazo oziroma bombažno tkanino in jo položimo na želeno mesto.
  • Za kopel: približno 20 ml tekočine na kopalno kad.
  • Za sprostitev: masaža predela senc in tilnika. Pazimo, da raztopine ne zanesemo v oči.

Sestavine (INCI):
ALCOHOL DENAT., MENTHOL, CAMPHOR, PINUS MUGO LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, THYMUS VULGARIS LEAF OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, GLYCERIN, UREA, GLYCERIN, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, CITRAL, CITRONELLOL.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...