Feliway, električni razpršilec + polnilo za pomirjanje mačk (48 ml)

Naraven način premagovanja znakov stresa in tesnobe pri psih in mačkah.
Elektični razpršilec s feromoni za mačke in polnilo za električni razpršilec s feromoni za mačke. FELIWAY CLASSIC ni veterinarsko zdravilo. Če so prisotni znaki bolezni, se posvetujte z izbranim veterinarjem.
Več...
Pakiranje Razpršilec + polnilo (48 ml)
41,47€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Oznaka: stres
Zdravje: živali, mačke

Kaj je FELIWAY CLASSIC?

FELIWAY CLASSIC  je linija izdelkov  namenjena umirjanju mačk, ki so izpostavljene  spremembam v okolju in stresnim situacijam, ki  pogosto vodijo v izražanje neželenega vedenja,  kot je markiranje z uriniranjem ali vertikalno  praskanje v prostoru. FELIWAY CLASSIC  nudi občutek udobja in pomaga preprečiti, da bi  mačka puščala negativne znake v svojem domu.  FELIWAY CLASSIC izdelki s feromoni  klinično dokazano* zagotavljajo občutek ugodja  pri mladičih in mačkah vseh starosti ter jim  pomagajo občutiti varnost in samozavest ob  prilagajanju na novo okolje in spremembe v  okolju (posvojitev, selitev, počitnice, namestitev  v hotelu, zavetišču, novo pohištvo, prenavljanje,  nov družinski član ali ljubljenec), v stresnih  situacijah (zabave doma, ognjemeti), potovanju z  avtomobilom ali ob obiskih pri veterinarju.

FELIWAY CLASSIC pomaga zajeziti s  stresom povezano neželeno vedenje. Ko se  mačka v svojem okolju počuti domače, udobno,  podrgne lice ob vogale pohištva ali lastnikovo  nogo ter tako pusti sporočilo, ki je za nas  nezaznavno in ga poznamo kot mačji obrazni  feromon. Ta "srečna oznaka" pri mački povzroči  občutek ugodja in varnosti. 

FELIWAY CLASSIC je sintetična kopija tega  feromona in se sprošča s toploto, razprševanjem ali  pršenjem, odvisno od naprave za sproščanje  feromonov. 

FELIWAY CLASSIC je vrstno specifičen.  Zaznajo ga lahko samo mačke in ima enak pomen  za vse mačke. Nima pomirjevalnega učinka na ljudi  ali katere koli druge domače živali.

FELIWAY CLASSIC nima kontraindikacij  za uporabo s katerimkoli drugim izdelkom.  Mačje vedenje je pogosto precej  kompleksno in obstaja mnogo načinov za uravnavanje le tega. 

FELIWAY CLASSIC je prva  izbira, ki ni zdravilo, za odpravljanje vedenja povezanega s  stresom. Dokazano pomaga pri podpori mačk, ki jih  spremlja blag do resen stres. V določenih  primerih je potrebna dodatna vedenjska terapija ali prilagoditev okolja in se priporoča obisk in  nasvet veterinarja.

FELIWAY CLASSIC se lahko uporablja kot  dopolnilo drugih vedenjskih terapij, ki jih  priporoči vaš veterinar ali kvalificiran vedenjski  terapevt. FELIWAY CLASSIC ni veterinarsko  zdravilo. Če so prisotni znaki bolezni, se  posvetujte z izbranim veterinarjem.

* Učinkovitost izdelka FELIWAY CLASSIC je bila  dokazana v številnih kliničnih študijah objavljenih  v uglednih znanstvenih revijah ali predstavljena  na mednarodnih konferencah. Prosim obiščite za popoln seznam virov  koristnih informacij, vizualnih orodij in nasvetov  strokovnjakov ter več podrobnosti o uporabi in  prednostih izdelkov FELIWAY CLASSIC.

Vsebnost:
ELEKTRIČNI RAZPRŠILEC & POLNILO
analog mačjega obraznega feromona (F3)…… 2%
Izoparafinski ogljikovodik do………………100 ml

Vsaka 48 ml viala nudi do 30 dni uporabe. Uporabiti le pri napetosti 220V – 230V.

NE VKLAPLJAJTE: Pod drugimi električnimi  napravami, pod pohištvom ali pod kakršnim koli  predmetom, ki gleda iz stene, v večvtični vtikač  ali podaljšek.

NEVARNOST. Vsebuje : ogljikovodike, C14-C19, izoalkane,  ciklične spojine, < 2 % aromatov. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti, je lahko  smrtno.

SHRANJUJTE NEDOSEGLJIVO  OTROKOM!
Nevarnost je povezana z vstopom tekočin v  respiratorne poti po zaužitju ali požiranju na  napačen način. Preberite vsa navodila pred uporabo produkta.

OB ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA  ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati  bruhanja.

Neporabljeno vsebino/embalažo je potrebno zavreči na posebnih zbiralnih mestih za nevarne  odpadke ter v skladu z lokalnimi predpisi.  Odpadnih električnih naprav se ne sme odlagati  skupaj z gospodinjskimi odpadki.  Otroke je potrebno nadzorovati, da se  prepreči igra z napravo. Napravo uporabljajte  le s priporočenim razpršilnim medijem. Uporaba  drugih substanc poveča  nevarnost toksičnosti ali požara. Naprava ni  namenjena uporabi s strani oseb (vključno z  otroci) z zmanjšanimi fizičnimi, čutnimi ali  psihičnimi sposobnostmi ali s pomanjkanjem  izkušenj in znanja, razen, če so pod nadzorom ali  so dobili navodila glede pravilne uporabe  naprave od osebe, ki je odgovorna za njihovo  varnost. Napravo lahko uporabljajo otroci od 8.  leta starosti naprej in osebe z zmanjšanimi  fizičnimi, čutnimi ali psihičnimi sposobnostmi  ali s pomanjkanjem izkušenj in znanja, če so pod  nadzorom ali so dobili navodila glede  pravilne uporabe naprave ter, če razumejo  vključene nevarnosti. Otroci naj se ne igrajo z  napravo. Otroci naj ne čistijo in vzdržujejo  naprave brez nadzora. Naprava ima vroče  površine za izparevanje aktivne učinkovine, ki se  jih med uporabo ne dotikajte. Ne pokrivajte in ne  nameščajte pod pohištvo. To lahko omeji ali  blokira izhajanje produkta in pusti ostanke na površinah.  NE potapljajte v vodo. NE  VKLAPLJAJTE: Pod drugimi električnimi  napravami, pod pohištvom ali pod kakršnim koli  predmetom, ki gleda iz stene, v večvtični vtikač  ali podaljšek. MINIMALNA PROSTA  RAZDALJA nad razpršilcem = 1,20 m (4 ft). To  lahko zmanjša ali blokira izparevanje produkta in  pusti ostanke na površinah. Ne vklapljajte  obrnjeno na glavo. Zamenjajte električni  razpršilec vsakih 6 mesecev.

Ta produkt je v skladu z Evropsko direktivo  2002/96/EC o Odpadni električni in elektronski  opremi (WEEE). Cilj direktive je zmanjšati  količino proizvedene električne in elektronske  opreme in vzpodbujati ponovno uporabo,  recikliranje in obnavljanje.

Uporabljajte SAMO polnilo FELIWAY CLASSIC.  Ceva ne odgovarja za škodo, poškodbe  ali slabo delovanje produkta zaradi uporabe  drugega polnila v Ceva razpršilcu. SHRANITE TA NAVODILA.

Oprema: 1 viala 48ml
Proizvaja: CEVA SA, Z.I. de la Ballastiére – B.P. 126 – 33501 Libourne Cedex, Francija 
Zastopa: SALUS, Veletrgovina, d. o. o., Litostrojska Cesta 46 A, 1000 Ljubljana

Dodatki

Druge oblike

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo. Za pridobitev popusta lahko kombinirate izdelke različnih blagovnih znamk (CeraVe, La Roche-Posay in Vichy). Akcija bo potekala od 3.2. do 9. 2. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov, ...